.

.

Килимче за йога 18061CM 10MM-15MM Дебела EVA Постелки за йога противоскользящее одеяло EVA Фитнес Спорт Здраве Отслабване Фитнес мат Спортен постелката за йога Мат за упражн?

Килимче за йога 18061CM 10MM-15MM Дебела EVA Постелки за йога противоскользящее одеяло EVA Фитнес Спорт Здраве Отслабване

BGN 33.55

Наличност
На склад

Тази подложка за йога и лесен за переноске, така че можете да го използвате за домашен фитнес залата, но и да го вземе със себе си в салона и пътуване, за да запази своя ритъм на тренировки, където и да отидеш.Фитнес подложка може да се използва за практикуване на йога, растяжкой, пилатес и така нататък, подходящ за всички нива на практикуване на йогами дома, в салона на открито и закрито. 1、Практично за използване : мат оборудван пенопластовой подложка, за да се премахне всяко коляно, лакът и болка.И това е чудесен начин за добавяне на възглавницата по време на коремни преси, лицеви опори, дъски и йога. 2、Практичен дизайн : Мат е перфектното съчетание за всеки, който се възстановява след травми на ставите, като лакътя, китката и раменете. 3、Лесно да носите със себе си : мат лесно да носят със себе си, което ще превърне вашия дом къща в домашна час работа!. 4、Няколко цели : преносим подложка за упражнения може да правите всичко.Това може да бъде градински мат или мат коленопреклонения, когато ви е необходима, и тя може да бъде удобна повърхност за вас, за да отговарят на вашите нужди.Тъй като килимче за йога-това е мястото, където се случва магията, по време на медитация, укреплена ядрото на практиката на йога, много важно е да не се подхлъзне от пот.Този водоустойчив и противоскользящий фитнес - мат може лесно да защити вас, във всяка поза.Разширено сгъсти удължен домакински нескользящий килимче за йога NBR Мат 183cm*60cm*1cm Features : 1.Тактилно изкуство на пръстите на краката, създаден за любителите на йога.2. Висока плътност, висока твърдост, реални материали ви дават удобен и мек опит упражнения3. Устойчива на плъзгане текстурная устойчива на плъзгане на уплътнението може да доведе до по-добро триене с човешкото тяло и да се предотврати скольжение4. Влагоустойчив, отговарят на високи и лесно моющийся, влагоустойчив, отговарят на високи и потеющий, лесно моющийся и лесно се съхранява 5. Анти-опън и устойчив на абразия, гъвкав отвън и твърд отвътре, може да издържа на опън и износване Параметри : Категория на продукта : килимче за йога Применимая сцена : бягане, фитнес оборудване, масаж, здраве, фитнес, спорт trend Pattern : stripes Size : 183cmx61cm Internal включване : 1 PC yoga mat1 PC strap1 PC net bag.

Опции за продукта

Свързани продукти