.

.

Лека макара, аксесоар за студенти, начинаещи, за да научите барабани. За барабанисти и любителите на направи си Сам(зелен)

Лека макара, аксесоар за студенти, начинаещи, за да научите барабани. За барабанисти и любителите на направи си Сам(зелен)

BGN 53.84

Наличност
На склад

Светкавица е с високо качество и осигурява плавно отваряне и затваряне.Изработен е от висококачествена оксфордской тъкан, водоустойчив, здрав и издръжлив.По-голям капацитет, лесно, поставете барабанни пръчки по ред, полезен аксесоар за любителите на барабаните.С дръжка и регулируема каишка за лесно използване и удобни за носене.Във вътрешността на мека подплата, ефективно защищающая барабанни пръчки.Характеристики : Изработен е от висококачествена тъкан Оксфорд, водоустойчив, здрав и издръжлив.Светкавица е с високо качество и осигурява плавно отваряне и затваряне.Във вътрешността на мека подплата, ефективно защищающая барабанни пръчки.С дръжка и регулируема каишка за лесно използване и удобни за носене.По-голям капацитет, място на барабанни пръчки по реда лесно, полезен аксесоар за любителите на барабаните.Характеристика : Марка : LADE Материал : плат Оксфорд Допълнително Цвят : червен, зелен, син Размер : прибл. 46.5 * 19 * 7 см / 18.3 * 7.5 * 2.8 Тегло : прибл. 300 г / 10,6 грама Осъществяване списък : 1 * Барабанная пръчка чанта Барабанни пръчки на снимките не са включени.

Опции за продукта

Свързани продукти