.

.

Тиха цифрова клавиатура, Цифрова Клавиатура Жични Клавиатура, USB Клавиатура Клавиатурата, за КОМПЮТЪР, за финансово отчитане(черен)

Тиха цифрова клавиатура, Цифрова Клавиатура Жични Клавиатура, USB Клавиатура Клавиатурата, за КОМПЮТЪР, за финансово отчитане(черен)

BGN 25.28

Наличност
На склад

Малък размер, е необходимо само да опаковат нещата, не се притеснявайте, всеки път, когато пътувате.Най-добрият аксесоар за лаптопи без цифрова клавиатура, мъдър избор за левичари.Стилен и привлекателен външен вид безжична цифрова клавиатура има комбинация от твърди, преки и меки завои, много приятни.Строг контрол за качество и гаранция за качество, висок коефициент на сигурност, може да се използва с мир на ум.Цифрова клавиатура с 18-бутонна обратна функция за изключване на звука се превърна в спътник за въвеждане на данни, както и ъгъла на наклона намалява излишно напрежение при продължително въвеждане на текст.Функция : 1. Цифрова клавиатура с 18-бутонна обратна функция за изключване на звука се превърна в спътник за въвеждане на данни, както и ъгъла на наклона намалява излишно напрежение при продължително въвеждане на текст.2. Стилен и привлекателен външен вид безжична цифрова клавиатура има комбинация от твърди, преки и меки извивки, много приятных3. Малък размер, е необходимо само да опаковат нещата, не се притеснявайте, всеки път, когато путешествуете4. Най-добрият аксесоар за лаптопи без цифрова клавиатура, мъдър избор за левши5. Строг контрол за качество и гаранция за качество, висок коефициент на сигурност, може да се използва със света Mind Spec : Тип на продукта : 18 Key Usb Keyboard Product Модел : 2129 Wired Материал : Abs Plastic Connector : Usb Colour : Black Key : 18 Package Списък : 1 X жични клавиатура.

Опции за продукта

Свързани продукти