.

.

Luxspire 2 бр. Цветни Щипки за Коса с Нокти за Плътна Тънка Коса, Мини Щипки За Коса С Нокът Силна Фиксация Френски Дизайн на Модни Аксесоари За Стайлинг на Коса, За Жени, ?

Luxspire 2 бр. Цветни Щипки за Коса с Нокти за Плътна Тънка Коса, Мини Щипки За Коса С Нокът Силна Фиксация Френски Дизайн

BGN 7.99

Наличност
На склад

【Strong&Durable】Нашите фиби за коса имат по-силни челюсти, за да е здраво задържане на дебели косми, - фини косми, - фини косми, дълга коса, къса коса. 【Високо качество】 Те са изработени от висококачествена пластмаса с еластична метална пружина и здрави пари. 【Удобен】Фиби за коса не ще сминать косата и няма да ви накара да навреди, защото те имат заоблени ръбове. 【Дизайн полагане на】Нашите фиби за коса са идеални аксесоари за коса, за жени, за всички поводи.Френската дизайнерска мода на полагане не само украсява косата, но и служи като идеален аксесоар, правейки ви по-очарователна и красива.И има 2 цвята в тази комбинация ноктите за коса, които можете да изберете за различни поводи. 【Широко се използва】Те могат да ви инжектират с елегантен външен вид по време на партита и банкети, както и на среща.Също така е възможно да използвате, когато готвите храна, взимате душ или правите сутрешния грим у дома.

Опции за продукта

Свързани продукти