.

.

Аксесоари За коса Преплитане на Келтски Украшения За Коса, Спирала Мъниста За Коса Змеиные Плитки Намотки, Метални Копчета за Украса За коса, Маски за Коса, Аксесоа?

Аксесоари За коса Преплитане на Келтски Украшения За Коса, Спирала Мъниста За Коса Змеиные Плитки Намотки, Метални Копчета

BGN 6.39

Наличност
На склад

[Какво е включено] пакетът включва 1 бр. спирала аксесоари за коса спирала аксесоари за коса, различни костюми, достатъчно, за да отговарят на вашите ежедневни нужди. [Атрактивен външен вид] на тези украшения за коса за кос имат спираловидна форма, която на пръв поглед изглежда като змия, носят ги на косата може да засили своето очарование необузданост, принуждавайки ви да привличат внимание и да се открояват в тълпата. [Надежден материал] аксесоари за коса са изработени от легкосплавного материал, който лесно се деформират или выцветать, ще се прилагат тези пръстени за коса в продължение на дълъг период от време; Те могат да се прилагат за определяне на косата и са много подходящи за плетене, дори когато тренирате, косата ви няма да се разпадне. [Мачът с други аксесоари] тези скоби за кос са лесни за цвят и размер, можете да използвате различни цветове и размери, за да образуват красива прическа; Ако искате направете си прическа по-атрактивен, можете да ги комбинирате с други фиби за коса, за да изглеждате по-красива и елегантна. [Широк спектър от случаи] аксесоари за дредов са подходящи за празнична украса и партита, като рождени дни, фестивални празници, Коледа, вечер на бала, сватбата и така нататък, можете да използвате тези плитки за коса в повечето случаи, просто, но запази своя собствен стил. [Характеристики]Изразете вашата любов : Тези орнаменти от дредов спиральны на външен вид и могат да бъдат нежни подаръци за жени и готини момичета.Те могат да използват украшения за коса за кос, за да създадете различни прически в собствения эстетическому вкус.Широкото използване : Има 12 броя пръстени за коса, които са подходящи за повечето прически.Можете да ги използвате в косах, хвостиках, дълга къдрава коса и така нататък.Можете да ги използвате, за да направи САМ, за да украсят с други елементи.[Технически характеристики]Размери : 9.5*1.5(1 злато,сребро, 1) ; 6.5*1 см(злато, 2 сребро и 2)Цвят : злато,сереброматериал : сплав[Mailto включва в себе си]1 бр. белезници за коса, Пръстен за коса.

Опции за продукта

Свързани продукти