.

.

ULTNICE Метален Ключодържател Едро D Пръстен Въртящи Куки Слайд Обтегач Триглид САМ Чанта Ключалката Чанта За Чанта Чантата Каишка на Раница САМ Занаят Аксесоари 60 бр.

ULTNICE Метален Ключодържател Едро D Пръстен Въртящи Куки Слайд Обтегач Триглид САМ Чанта Ключалката Чанта За Чанта Чантата

BGN 19.03

Наличност
На склад

Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го! 90% Памук, 10% Вискоза.Произведено в САЩ или са внесени.Закопчалката на дантела на талията.Само химическо чистене.Широко се използва за производството на чанти, багажных колани и други проекти направи си САМ".Устойчив на корозия, не е лесно ръждясва, не е лесно да се е деформирал и е трайна.Той може да изиграе добра роля в свързването и креплении, а също така може да се използва за ремонт на ключодържател.С лесен и практичен дизайн изработка, лесно украса и употреба.Лесно се нанася, лесно се инсталира, ще можете по-добре да се насладят на удоволствието с ръчно изработени.Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го!Описание на Тази позиция САМ чанта обтегач.Изработен е от висококачествен материал, много здрав и издръжлив.Мултифункционален, може да се използва като катарами кучешка каишка, аксесоари за чанти или брелков.Обтегач с компактен дизайн подходящ за повечето дамски чанти.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата.- Материал : желязо, цинк, сплави.- Размер : 4. 10 X2. 50 X0. 30см/ 1. 61 X0. 98 X0. 12inch.- С лесен и практичен дизайн изработка, лесно разкрасяване и използват.- Той може да изиграе добра роля в свързването и креплении, а също така може да се използва за ремонт на ключодържател.- Лесно се нанася, лесно се инсталира, ще можете по-добре да се насладят на удоволствието с ръчно изработени.- Широко се използва за производството на чанти, багажных колани и други проекти направи си САМ.- Устойчив на корозия, не е лесно ръждясва, не е лесно да се е деформирал и е трайна.Пакетът включва 60 x САМ ключалката.

Опции за продукта

Свързани продукти