.

.

CffdoiLJT Кофа за Боклук, Мини-Натиснете Тип Сладък Творчески Многофункционална Кофа за Боклук Мини-Кофи за боклук Кутия За Съхранение на Кошчето за Дома Баня Офис на р?

CffdoiLJT Кофа за Боклук, Мини-Натиснете Тип Сладък Творчески Многофункционална Кофа за Боклук Мини-Кофи за боклук Кутия

BGN 35.15

Наличност
На склад

* ЗДРАВ : здрава, който се противи на избледняване и задържа вода по време на всеки сезон.Този мини-котешката е изработен от пластмаса, която е здрава и хубава, дизайн на капака, който може да изолира миризма и не е лесно да се измъкне.И смогите да се използва в кола, къща, офис, и т.н., смогите да се използва като кутия тъкан, кофа за боклук, пепелник, държач за чаша или притежателя на монетите. - Е изработена от пластмаса, сигурно, е здрава и предпазва околната среда.Лесно да се сдобият с горната част от боклук кофи, за да разчисти боклука. - Това е лесно и удобно, когато трябва да се хвърлят на боклука на пътуване.Пластмасов капак може да се оттегли, переоборудовав торби за боклук, за да се улесни транспортирането. - Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност,яркост на монитора,ръчно измерване и т.н., Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.искрено се надявам, че можете да се разбере!Благодарим ви!Функция - Цвят : Сив.- Материал : Пластмаса.- Размер : 19x19x12 виж 1 х кофата за боклук.

Опции за продукта

Свързани продукти