.

.

5 опаковки! 80 Кв.. / 20 галона / 75 литра Черен Кръг контейнер за съставките / Търговска кофа за боклук с капак и каруца. Кофа за боклук Кухненско Кофа за Боклук Кошче За О?

5 опаковки! 80 Кв.. / 20 галона / 75 литра Черен Кръг контейнер за съставките / Търговска кофа за боклук с капак и каруца.

BGN 364.78

Наличност
На склад

СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО - тези кофи за боклук са идеално допълнение към заведения, където пространството е на първо място.Този пластмасов бункер е чудесен компактен решение за рециклиране на отпадъци, когато имате много малко място за работа.ЗДРАВА КОНСТРУКЦИЯ - специално разработени кофи за боклук са идеални за сигурно транспортиране на банките, от една зона в друга, без да се страхуват от неговото счупване или повреда, дори и при носене на тежки товари.Освен това, лесно моющаяся, сверхпрочная пластмасова повърхност намалява времето и усилията за почистване.ВЕНТИЛАЦИОННИ КАНАЛИ -Удобен контейнер за боклук резервоарите е снабден с вентилационни канали, които генерират достатъчен въздушен поток, за да се намали вакуум ефект, възникнал при повдигане на кошчета за боклук.Допълнителна циркулация на въздуха значително улеснява извличане на притурки в сравнение с традиционните контейнери, като помага да се спести ценно време, намаляване на излишната работна сила и да се сведе до минимум риска от евентуални наранявания.ЧУДЕСНО - този индустриална кофа за боклук е идеалното допълнение към ресторанти, здравни заведения, училища, офиси и хотели, където пространството е на високо ниво.Освен това, сверхпрочная пластмасова конструкция е предназначена за това, за да издържат на тежки условия, всеки бързо променящата се среда.Увеличете вашата операция за отстраняване на отпадъците с помощта на този бункер.Идеално пропорционален за използване в търговски центрове, училища и ресторанти, този предмет е чудесно допълнение към зони с интензивен трафик, където пространството е на първо място.

Опции за продукта

Свързани продукти