.

.

Котка Драскотина Котка Драскотина Триъгълник Котка Драскотина Носен на Дървесина хартия Коте Драскотина Мат Стъргало Коте Котка Драскотина Зоотовары Играчки (Цв?

Котка Драскотина Котка Драскотина Триъгълник Котка Драскотина Носен на Дървесина хартия Коте Драскотина Мат Стъргало Коте

BGN 59.44

Наличност
На склад

Основната функция на котешки когтеточки-привлече вниманието на котката, че котката не повредени мебели, и няма нужда да се притеснявате за това, че котешки лапи ще бъдат надраскани. ★Творчески вертикален дизайн за котки, които обичат да се изгребе картон; Също така има отвор за изследвания и игри. ★Материал : дървесина хартия.Здрава конструкция и плътна дървесина хартия служат по-дълго, отколкото други чистачи. ★Котки често се използват, за нокти, за да вземете мебели и дивани, което показва, че те се нуждаят от смилане на нокти.Трябва да се даде на котката подходяща алтернатива за задоволяване на тази нужда.Добра идея е да се използва кошачью скребущую дъска или кошачью скребущую колона!. ★Разработен за котки, той може да действа като котешки гнездо, в съответствие с любов котка на надраскване, предотвратяване на белези котки мебели и подове, тренируя котешки нокти и насърчаване на здравословния растеж.Зад предните лапи на котката скрити потните жлези, така че котките точат нокти в тези места, където те често са.Име на продукта : Категория : Cat Scratcher / Cat Scratching / Пет Claw Scratching /Toy PetМатериал : Плисирани хартия Размер : 34*32*26. 5 см/13.3*12.5*10.4 inches Applicable object : Cats Products include : 1 X Cat Scratcher 1. Добре дошли в нашия магазин, ние винаги сме готови да ви предоставим качествени продукти.2. При нормални обстоятелства ние ще изпратим на стоки в рамките на 1-3 дни, срокът на доставка е до 15-20 дни, ако не можете да получите стоките в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас.3. Ако имате нужда от други стилове, моля, свържете се с мен.4. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща _BOS_ ние ще ви отговорим, след като получим вашата електронна поща.Забележка : ☆Продава само котките, стъргало, не, включително декоративни елементи.☆Всички наши продукти се приема в натура.Поради разлика в отразяването на заснемане и екрана, това е нормално за малка разлика в цвета.☆Поради различните измервателни инструменти и техники за измерване, размерът на данните е от 1 до 3 см грешка е нормално, моля, приемете, благодаря.☆Моля, проверете цвета и размера, преди да купите.☆Желая ви щастлив живот.При отглеждането на котки трябва да се подготви за котки скреч дъска.

Опции за продукта

Свързани продукти