.

.

Дяволът Art Rainbow Живопис Paper, 4 листа (A4) Scratch Off Night View with Tools САМ Scratchboard Crafts Womens Hobbies, Гравиране Изкуство за Деца и Възрастни Дяволът Party Painting Gift (Animal 1)

Дяволът Art Rainbow Живопис Paper, 4 листа (A4) Scratch Off Night View with Tools САМ Scratchboard Crafts Womens Hobbies,

BGN 5.58

Наличност
На склад

【Кръст Бод Пакет, включително】 : 4 х скреч хартия за рисуване (11,6 х 8,3 инча), 1 х черна скреч писалка 1 х розово стъргало, 2 х дървени стилус. 【Развитие на интерес】Art Starter Kit, развивающий интерес на детето или възрастен за живопис-добър избор, САМ art занаятите клас за ученици, които показват своите артистични умения в картините дяволът art.Превърнете детската драскотина в формулирани изкуство. 【Помогне за облекчаване на стреса】Когато сте нервен, ядосан или разстроен, можете да опитате да възстановите налягане на драскотини от снимки.Тази скреч картината, което е точно това, което търсите, лек и без стрес.Най-добрият начин за облекчаване на стреса, когато си тръгнат от работа. 【Декорация на дома,】 Когато приключите работата си и да вземете само един рамка за снимка, можете да дадете на приятелите си или семейството си, те ще се чувстват щастливи и изненадани от резултата.Можете да го закачите на стената на собствения си дом, това ще бъде едно красиво украшение. 【Идеален избор за подарък на】Дяволът paper art products имат ярки цветни модели, скрити под матово покритие,са разкрити с помощта на обикновен драскотини, не се нуждаят от пигменте, за разлика от традиционната живопис, която лесно се зацапва детски дрехи.Тази дъга се изгребе и красива опаковка-чудесен подарък за всички, родители, тийнейджъри, приятели. - Това е смешно и иновативна играчка за деца,а също и много добър начин да се тренира детски практически умения,развитието на интелекта, забавна и лесна игра я прави идеален вариант за подарък за момичета, момчета и любопитни възрастни!. - Насладете се на извадите стреса арт-терапия.Може да се освободи работно налягане, а също може да мине време.Аз вярвам, че когато сте готови с вашия скреч арт, вие ще имате ярък настроение и ще се чувствате много по-спокоен.Идеален за творчески подарък,Чудесен подарък за рожден ден,детски ден,ден на майката и на бащата,ден на Св. Валентин,годишнина от сватба,годишнина,Коледа, Деня на благодарността и т.н.подходящ за всякакъв тип празник.Проблемът с подарък решен!. 4 x Скреч фигура. 2 x Дървени стилус (използва се за чесане на черна повърхност). 1 x Чиста четка (почистете выскобленный на прах). 1 x Black царапающая дръжка(златен съвет за оформяне на фигурата, малка съвет за d etailing drawing).Това е много изчистен и забавен проект,няма акварельной боя,не е нужно да се притеснявате за това, че акварелни бои испачкают вашият домашен уют по-рано.Това е добра новина за родителите.За нула арт тълпата стават интереси и хобита.Дай-на-рода си подарък за любителите на домашния декор и САМ art занаятите клас за ученици, вие можете да обрамить поцарапанную хартия за декорация на стена или маса.

Опции за продукта

Свързани продукти