.

.

Anti Lost Wrist Линк, Toddler Wrist Leash Safety Wrist Линк Adjustable Wrist Линк Harness or Toddler, Babies and Kids (Въртяща се глава на 360° с Ключалка Orange 1.5 m)

Anti Lost Wrist Линк, Toddler Wrist Leash Safety Wrist Линк Adjustable Wrist Линк Harness or Toddler, Babies and Kids

BGN 8.55

Наличност
На склад

【Лесна употреба】Всичко, което трябва да направите, е да включите гривни за ръце за възрастни и деца съответно.Усадочная верига може да се разпростре до 1,5 метра. 【Лесна употреба】Всичко, което трябва да направите, е да включите гривни за ръце за възрастни и деца съответно.Усадочная верига може да се разпростре до 1,5 метра. 【Предпочитан материал】Свързващ кабел е изработен от неръждаема стомана и е обвит пластмаса, никога не се притеснявайте, че този колан ще режат ножове. 【Anti-lost】 : Използва се само за това, за да се избегне загубата на децата си, когато те излизат, но не предотвратява падането на деца и не може да се използва като тренажор за ходене.Препоръчва се за деца на възраст от 4 и повече години. 【Меки и удобни】меки двойни слоеве на куката и панти за детски ръце, не е лесно да се свали от себе си.Размер на каишка за ръка, може да се регулира в зависимост от вашите нужди, мека порести уплътнение в ремешке го прави удобен за носене както на възрастни, така и деца.Параметри : Състояние на 100% от изцяло нов Вид на продукта : анти изгубената връзка на китката Материал : трикотажный памук + TPU + стоманена тел Подходящата възраст : 1-10 години Размер : Approx. 1.5 m / 59.1 in Осъществяване списък : 1 х анти изгубената връзка на китката Забележка : Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта се показва в снимките може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Опции за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Anti Lost Wrist Link
Material:
Knitted Cotton + TPU + Steel Wire
Appropriate Age:
1-10 years old
Size:
Approx. 1.5m / 59.1in
Package List:
1 x Anti Lost Wrist Link :
Note:
Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Свързани продукти