.

.

SWEETV Кристални Диадеми и Корони, за Жени, за Сватба Диадема Обеци Комплект Бижута за Булката, Сребърен Костюм Принцеса Аксесоари За Коса за рождения Ден на Хелоуин Б?

SWEETV Кристални Диадеми и Корони, за Жени, за Сватба Диадема Обеци Комплект Бижута за Булката, Сребърен Костюм Принцеса

BGN 15.99

Наличност
На склад

♕ Инкрустирани великолепни австрийски кристали с различни размери, този дизайнерски диадема и обеци, въз основа на елегантния стил, в голяма степен показва неговата култура и мода, ще ви са изключителни по всякакви случаи. ♕ Диадема измерва около 2,95 инча височина, 5,51 инча в диаметър, създаден специално за жени и момичета, и идеално се вписва в профила си бляскава прическа.Затегнете примката на края на всяка диадеми за допълнителна сигурност.(Фиби за коса, в комплект). ♕ Полилей Висящи обеци измерват 3,54 инча височина, 1 сантиметър в ширина.Нежен меден стълб с пулевой ръчен обеци на облегалката.Сигурно за чувствителните уши, гипоаллергенен, не съдържа никел, олово. ♕ Сверкающая короната достатъчно е здрав, за да издържи години чорапи и изглежда страхотно на дълги години.

Опции за продукта

Свързани продукти