.

.

Red Co. Порцеланова кафеена чаша Комплект от 6 с удобна дръжка за пръстите за кафе, чай, горещ шоколад, какао, Произведено във Франция, 14 грама.

Red Co. Порцеланова кафеена чаша Комплект от 6 с удобна дръжка за пръстите за кафе, чай, горещ шоколад, какао, Произведено

BGN 11.99

Наличност
На склад

Дизайн на чаша : Набор от кафе на steins е изработена във Франция и уникално проектирани, за да е удобно да държи любимата си напитка.Широка основа и удобна дръжка с отвор за пръста правят тази чаша е приятна за използване и показване.Употреба : Чаша е идеална за запазване на горещи и студени напитки.Той е отличен за кафе, чай, горещ шоколад, какао, вода, студен чай, сок и т.н. Грижи : Тази чаша могат да се перат на ръка или в съдомиялна машина.Здрав материал е безопасен за микровълнова печка.Чудесен подарък : Комплект чаши идеален за подарък за всеки повод.Той е идеален за родители, юбилей, сватба, мама и татко, двойки, приятели, съпрузи.Размери : Чаша е с размери от 4,25" x 5,25" x 3,25" и резервоарът е 14 грама.Този набор от steins голям и лесен за захващане с уникален удобно за изземване на пръста си.Той е идеален за горещи или студени напитки, тъй като държи ръцете си далеч от повърхността.Комплект чаши доста лесен за почистване, може да се мият в миялна машина, лесно се избърсват или лесно се мият на ръка.Набор от манекени модерен и декоративен.Те изглеждат чудесно в килера, или на тезгяха, или за стъкления шкаф.Уникалната дръжка добавя определена изтънченост в съчетание с хубава и изящна капак и чучур за изливане.

Опции за продукта

Свързани продукти