.

.

Апликатор на лицето мръсотия, Инструмент мадами High Density Fine Влакна за Лесно Почистване на Лицето Brush for Makeup(Black род black hair brush)

Апликатор на лицето мръсотия, Инструмент мадами High Density Fine Влакна за Лесно Почистване на Лицето Brush for Makeup(Black

BGN 5.99

Наличност
На склад

Косата от фини влакна с висока плътност : лесно се разпределят равномерно, умерено количество коса, голяма контактна повърхност, по-лесно и по-тънки.Лесен за почистване : Удобно съхранение, дебела конструкция четина, удължена повърхност четки, издръжлив корпус тръба, устойчива на износване и здрав, не е лесно да избледнява.Гладка и мека : Синтетичен косъм е удобен за вашата кожа на лицето и се грижи за всяка част на лицето, меко и нежно докосване.Нанесете равномерно : Не докосвайте с ръце директно, се нанася по-равномерно и внимателно, може да се използва с тези продукти като гел, маска, серум и т.н., е Удобно да се използват : усещане за шелковистости, мекота и еластичност, а също и да се чувства спокоен и удобен за употреба.Функция : 1. Косата от фини влакна с висока плътност : лесно се разпределят равномерно, умерено количество коса, голяма контактна повърхност, по-лесно и по-тънки.2. Нанесете равномерно : Не докосвайте с ръце директно, се нанася по-равномерно и внимателно, може да се използва с тези продукти като гел, маска, серум и т.н. 3.Удобно да се използва : Шелковистое усещане, меко и еластично, както и да се чувства спокоен и удобен за употреба.4. Лесен за почистване : Удобно съхранение, дебела дизайн на плавниците, удължена повърхност четки, твърдо тяло с тръба, устойчива на износване и здрав, не е лесен за да избледняват.5. И мек : Синтетични четината са удобни за вашата лицева кожа и се грижи за всяка част на страна, мека и нежна връзка.Параметри : Тип на продукта : Четка за лицацелевое определяне : направи си САМ четка за лице, смазываемая маска за лицаМатериал : Оптичен косата Осъществяване списък : 1 х Четка за лице.

Опции за продукта

Item Type:
Facial Brush
Purpose:
DIY facial brush, smearable facial mask
Material:
Fiber Hair
Package List:
1 x Facial Brush :

Свързани продукти