.

.

Комплект за бродерия на индийски Слон. Модерен дизайн, бродирани с ярки, модерни цветове на 18-нетната черно платно. Копринени конци премиум-клас, дизайнерски чанти ?

Комплект за бродерия на индийски Слон. Модерен дизайн, бродирани с ярки, модерни цветове на 18-нетната черно платно. Копринени

BGN 36.00

Наличност
На склад

КОМПЛЕКТ ЗА БРОДЕРИЯ. 4" x 6" цветен дизайн на печатни слон с 18 дупки, за да се инчов моно-на платното.КОПРИНЕНИ КОНЦИ PLANET EARTH PEPPERPOT за гланцов блясък и лесно се нарежда.All INCLUSIVE : игла, инструкция за бродерия, цветна схема бод, памучен чанта за проекта.ШИЯТ НА РЪКА ИЛИ ИЗПОЛЗВАЙТЕ РАМКА.Обособяването на платно с размер 9" x 7", за да ви помогне с размер под-рамка.НИВО НА КВАЛИФИКАЦИЯ.Подходящ за начинаещи и по-горе.Комплект за бродерия от Superfine Stitches е гарантирано ще доведе до много спокойна и уютна часа медитация на шиене.Подривна дизайн и опит бродерия игла, който е подобен на бродерия на кръстат бод или бродерии, но е по-лесно - просто следвайте цветен принту върху платно.Бутиков еднослоен копринени конци игли като са включени в комплекта благодарение на техните интензивен цвят, красота глиц, здравина и лекота на използване.Това е уникално изкуство прави отличен персонализиран подарък. - вашите приятели и близки ще оценят вашата грижовност.Комплекти за бродерия Superfine Stitches идват красиво опаковани, така че можете да дарите ги изработени или не са изработени.Ние предлагаме изключителна поддръжка на продукта.Ако имате някакви затруднения с пошивом набиране на фин шевове, свържете се с нас, тъй като ние винаги се радваме да отговорим на въпросите ви и да ви помогне по пътя.

Опции за продукта

Свързани продукти