.

.

Hanchen Sheep Shears Професионални Електрически Машинки За Стригане 6-Speed for Sheep Alpaca Llamas Large Dog Farm Животновъдство Тежки Питейни Животни Дълга Коса, Кожа Машинки За Подстригван?

Hanchen Sheep Shears Професионални Електрически Машинки За Стригане 6-Speed for Sheep Alpaca Llamas Large Dog Farm Животновъдство

BGN 153.60

Наличност
На склад

【500 W Професионални ножици】Тези ножици за овце са с мощност 500 Вата и осигуряват 2400 удара в минута, подходящи за ежедневна грижа. двигател с мощност 500 Вата осигурява по-дълъг експлоатационен живот.В сравнение с тези маломощными ножиците, ножиците бръснат вълна по-бързи и работят по-ефективно.Той е достатъчно функциональен, за да може да се използва за коне и едър рогат добитък, замяна получават най глава. 【6 Скорост на регулиран】Ножици за овце имат функция за управление на скоростта на 1-6, което ги прави подходящи както за зелена ръце (1-3, бавно), така и за опитни потребители (4-6, бързо).Бърза скорост може да се използва за подрязване на голям площад, на гърба и на корема, а най-бавно - за рязане на крайници и главата.Начинаещите могат бързо овладяване на умения за рязане. 【Вентилация и отвеждане на топлината】Конструкция дупки за отвеждане на топлината от двете страни на тялото на самолета позволява бързо разсейва топлината ефективно защитава двигателя и увеличаване на времето на използване на машината. 【Трайно острието】Остри ножове са изработени от висококачествена стомана, за да се гарантира дълъг срок на експлоатация-бързо и ефективно рязане и защита на животните от порязване или ваксини. 【Спестяване на време и труд】Електрическа машина за рязане спестява време и може да се режат 5-10 овце за един час.Структура на улавяне на машинки за подстригване очеловечена, и ръцете си, не ще се уморят след продължителна употреба. 【Широко приложение】Тези овчи ножици са идеални за животни с дълга и гъста спутанной вълна или тежки покритие домашни любимци/домашни животни като овце, алпака, от лама, малки и средни кучета (плах домашни любимци са изключени), коне, кози, едър рогат добитък. 【Топло известие】поради ограничения доставка в бутилка с олио не олио.Маслото е много често и може да бъде купен в местния магазин или уеб сайт (Търсене за "Масло за стригане на овцете").Сменяеми остриета, ако имате нужда от допълнителни остриета, моля, отделете този ASIN : B08 YNQ64 MV, за да ги намерите.Моля, обърнете внимание на неговия размер и тегло, той може да бъде голямо или тежко за някои хора.Поради продължително транспортиране на смазочни масла премахват.Маслото е много често и може да бъде купен в местния магазин или уеб сайт (Търсене за "Масло за стригане на овце").Ако не го използвате за дълго време, моля, почистете го и го съхранявайте на правилното място.Поради продължително транспортиране на смазочни масла премахват.Маслото е много често и може да бъде купен в местния магазин или уеб сайт (Търсене за "Масло за стригане на овце").Ако не го използвате за дълго време, моля, почистете го и го съхранявайте на правилното място.

Опции за продукта

Свързани продукти