.

.

Сладки Животни Овце Цвете Голяма Кошница За Съхранение Сгъваема Кутия За Съхранение на Организаторът Куб Пералня Кошница за Дрехи Спалня Детски Играчки Полк Коле?

Сладки Животни Овце Цвете Голяма Кошница За Съхранение Сгъваема Кутия За Съхранение на Организаторът Куб Пералня Кошница

BGN 15.99

Наличност
На склад

Размер : 15 (Д) х 11 (Ш) х 9.5 (В) инча.Идеален размер можете да поставите навсякъде, където искате.Материал : Изработен е от 100% платно и водоустойчива подплата с пластмаса покритие.В горната част има жично ring, което прави количката за съхранение, устойчива на деформация.Организирайте всички : Нашата кошница за дрехи, подходящи за съхранение на дрехи(особено за бельо, чорапи, сутиен), съхранение на мръсни пране на дрехи, място в детската стая за съхранение на играчки, книги и други битови стоки, стоки за домашни любимци.съхранявайте къща в чисти и спретнати.Идеален за детска стая, къща, офис, кабинет-организатор, спалня, баня, общежитието на колежа и т.н. Практичен дизайн : Нашата количка за бельо може да се навива за лесно съхранение, когато не искате да го използвате!Всяка кошница има здрави дръжки, които осигуряват лесна переноску и мобилност.Поддръжка : Нашата цел се състои в това, да се предоставят качествени продукти на страхотна цена и отлично обслужване на клиентите. 100% гаранция за удовлетворение. 24 часа онлайн поддръжка на клиенти, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.С нашите силози за съхранение/кошници за бельо, ще имаш специално отделено място за прецизно съхранение на вещите, а също и за това, че вашето семейство и настаняване са били организирани и ефективни, като същевременно остава в уюта на вашия дом.Спецификация продуктаматериал : платно и водонепроницаемое полиэтиленовое Вътрешно покритие (което може да се постигне ефект влагостойкости).Размер : 38 x 28 x 24 смприменение : За съхранение на всички видове дрехи, играчки и други предмети.Брой на опаковките : Ние предлагаме 1 бр. и 2 бр. по ваш избор.Подходящ за всеки повод : сложете го на всяко място в дома ви,спалня, балкон,килер, дневен тракт, коридор.Забележка : Кутия за съхранение, ще бъде изградена и след това се изпраща.Той се възстановява след определен период от време на употреба.

Опции за продукта

Свързани продукти