.

.

WOOHA Кошница за дрехи, Сгъваема Чанта за съхранение с Голям Капацитет Стилна Кошница за съхранение с Водоустойчива Дръжка,82L(черен)

WOOHA Кошница за дрехи, Сгъваема Чанта за съхранение с Голям Капацитет Стилна Кошница за съхранение с Водоустойчива Дръжка,82L(черен)

BGN 12.79

Наличност
На склад

Плат Оксфорд. [Благородна кошница за съхранение ] : Кошница за дрехи от плат Оксфорд 600 D дебела, износостойкая и самонесущая.С пластмасова дъска отдолу той ситно пришита дебел шев и има добра товароносимост, а 15-килограммовый обект също е в реда на нещата, вещи от първа необходимост за момчета. [Забележителна капацитет на съхранение] : Поставете цялата си семейна дрехи в пералнята.Той има проста структура, така че да може да се използва не само като кутия за дрехи, но и за организиране на дрехи и съхранение на хавлиените кърпи, постелки, играчки, хартиени опаковки, вестници, книги и списания. [Коефициент на използване на пространството] Размер : Ширина 38 x височина 72 (см) Дебелина след сгъване е около 3 см. Когато не се използва, може да се сгъва и съхранява в пропастта на пералната машина.Защото той е направен от тъкан, която се различава от обичайните пластмасови кошници за бельо, и може малко да се измести, дори когато тя е пълна, което го прави идеален за малки помещения. [Характеристики] : Дръжка от алуминиева сплав удобна за носене.Дръжка голяма и лесно се движи и стилен дизайн.Можете да бъдете сигурни, че съдържанието няма да се вижда. [Препоръчителен точка] : Това е лесен и прост продукт, който има достатъчен капацитет, да наблегнат на трайност, спестяващ място в сравнение с пластмасови кошници и не беспокоящийся за крекинг.Нека откажем да бъдат безпомощни, болезнени и смущающими хора.Нашият продукт ще ви помогне да бъдете ефективни модерни хора.Направете вашата организация е по-добре къщата си спретнат, а живота си по-добре.

Опции за продукта

Свързани продукти