.

.

Magic Eye Cream, Cayman Eye Cream, Живи Glamour Eye Cream, Hydrate Eye Cream Крем за очи против бръчки и Фини Линии, От Тъмните Кръгове, Подпухналостта и Торбички

Magic Eye Cream, Cayman Eye Cream, Живи Glamour Eye Cream, Hydrate Eye Cream Крем за очи против бръчки и Фини Линии, От

BGN 10.49

Наличност
На склад

【Cayman Oil Deep Repair】Cayman масло може да проникнат дълбоко в кожата, за да се ускори обмяната на веществата, подобряване оборот на клетките на кожата, подобряване на имунната функция. 【Fade Crow' S Feet】Богат на няколко фактора ремонт за непрекъсната активиране регенерацията на клетките, подобряване на подновяване на способността на кожата на очите,а също и увяхване на тънки и сухи линии. 【Подобри торбички под очите и подпухналостта】С добавка на екстракт от centella asiatica, удвоив една способност на колаген в очите, така че торбички под очите и подпухналостта или други проблеми ще бъдат подобрени от корена. 【Основните ефекти】Укрепване на кожата около очите, за подобряване на еластичността.Ефективно подобрява пачи крак и фини бръчки под очите.Подобрете тусклость около очите и свали напрежението около очите. 【Следпродажбено обслужване】Ако има някакви проблеми с покупката, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим вашия проблем в рамките на 24 часа.Крем за очи Пептидная Колаген Серум Против бръчки с Anti-Age Премахва Тъмните кръгове Грижа за очи Против подпухналостта и торбички Хидратиращ крем за очи Характеристики : Формула липиден комплекс от кожата на животните : Удари бръчки около очите и реши много проблеми около очите.Екстракт от centella asiatica : Укрепва и хидратира кожата, постепенно восстанавливая младостта.Колаген елен : Намаляване на динамичните бръчки и лицевите линии, за да се запази кожата на очите е гладка и нежна.Гиалуронат натрий : Подобрете сухота и грапавост, за да се намали загубата на вода на повърхността на кожата около очите.Спецификация : нето Съдържание : 30 гр Приложимо пол : женски Типове кожа : Подходящ за различни видове кожа.Съставка : Вода, глицерин, бутандиол и др Пакетът включва : 1/2 бр Магически крем за очи Забележка : поради ръчни измервания са възможни незначителни разлики в измерванията.Поради различни екрани и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, заснет на снимката.

Опции за продукта

Net content:
30g
Applicable gender:
female
Skin Types:
Suitable for various skin types.
Ingredient:
Water, glycerol, butanediol, etc.
Package includes:
1/2 Pcs Magic Eye Cream
NOTE:
Due to manual measurements, please allow slight measurement deviations. :
Due to the different display and lighting effects, the actual color of the item may be slightly different from the color displayed on the picture. :

Свързани продукти