.

.

Vanchief маникюр Colorful Crescent Crystal Stone, Прозрачна Симфония Aurora Stone маникюр Триизмерни Нередовни Диамантени Кристални, Стъклени Декорации За Нокти DIY Аксесоари (C)

Vanchief маникюр Colorful Crescent Crystal Stone, Прозрачна Симфония Aurora Stone маникюр Триизмерни Нередовни Диамантени

BGN 6.39

Наличност
На склад

_BOS_【Висококачествени материали】избрано от висококачествено стъкло, с високо качество стъклени кристали, стабилни,не е лесно царапаются. _BOS_【3 D Crescent Crystal】 Триизмерен и прозрачен, с меки и светли повърхности.Гальванический цвят, ярката илюзия, не е лесно да избледнява.Различни цветове, различни стилове, покажете своето истинско "аз". _BOS_【Удобна кутия за съхранение на】Прозрачна опаковка кутии улеснява изборът на цвят на кристалния камък, който искате да направите със собствените си ръце.В същото време изискана кутия може да се избегне прах и много е трайна и красива. _BOS_【Широк спектър от приложения】 Можете да използвате тези кристални камъни за декорация на нокти - арт, който е подходящ за природни и режийни нокти.Също така работи за друг украса.За направата на бижута, гривни със собствените си ръце, колиета, обеци и други изделия от ръчно изработени изделия. Гаранция за КАЧЕСТВО _BOS_ Vancchief 100% удовлетворенное обслужване-Вашето удовлетворение е голяма чест за нас, можете да се свържете с нас по всеки въпрос,ако има проблем с качеството, ние ще ви върнем парите или ще изпратим нова.Описание на продукта : Име на продукта : Crescent Crystal Diamond Материал : кристално стъкло Цвят : цветна Опаковка : опаковка / в торби Използването на : Аксесоари за нокти, гривни, обеци, модни бижута направи си САМ Има 6 цвята на всеки от A и B, и 10 на всеки цвят.Има около 50 броя смесено цвят C. Забележка : 1.Малки предмети, моля, дръжте далеч от малки деца. 2.Не е подходящ за деца под 3 години, това не е играчка. 3.Цвят може да съществува малка разлика се дължи на различни екрани. 4.Лепилото не е включено в комплекта на доставката.

Опции за продукта

Свързани продукти