.

.

100 бр. Големи Кристали за Нокти Блестящи 3D Декорации За Нокти Кристали и Кристални Камъни Камък Остри Задните Кристали и Окачване Лазерни Асорти Цветове за Декорац?

100 бр. Големи Кристали за Нокти Блестящи 3D Декорации За Нокти Кристали и Кристални Камъни Камък Остри Задните Кристали

BGN 11.99

Наличност
На склад

Остри задните кристали за нокти са изработени от висококачествено стъкло K9, в сравнение с евтини пластмасови диаманти, нашите кристални кристали са много по-блестящи, позлатените дъното дълготраен, лесно се разпадна, а дъното е неправилен, което подчертава неговата стереоэффект.Напълно 100шт голям е размерът на нокти диаманти.3d кристали са подходящи за декорация на нокти, дизайн на нокти, декорации за Хелоуин правят ноктите-блестящи и невероятни побрякушками.Но не се спирайте върху това, нокти кралските бижута и кристали също могат да бъдат използвани за занаяти, като украса на обувки, булчински рокли, дънки, своята практика за телефон, кола, бижута и всякакъв друг проект САМ.Всички наши продукти са гарантирани, ако имате някакви въпроси или проблеми, моля, свържете се с нас свободно, ние сме винаги тук, за вас.Характеристики : 1.Какво е Лъки bag?- Това е чанта-изненада, просто се плаща по-ниска цена и да получите много по-висока цена на продуктите 2. Кой продукт в чантата си?-продукт маникюр Кристал е изпратен на случаен принцип, това е супер изненада за вас.Въпреки че не успя да изберете продукт, вие ще получите най-икономичен и качествен продукт.Опаковка : 100шт .

Опции за продукта

Свързани продукти