.

.

Плаващите Рафтове,Дървена Закачалка Пощенска Органайзер с 8 Куки Монтиране на стена Ключови Закачалки Плаващ Шелф Спестяване на Пространство Многоцелеви Притежа?

Плаващите Рафтове,Дървена Закачалка Пощенска Органайзер с 8 Куки Монтиране на стена Ключови Закачалки Плаващ Шелф Спестяване

BGN 95.20

Наличност
На склад

[Универсален органайзер] : Стенен държач за ключове може да се съхранява не само на ключове от дома и автомобила, но и всички други стоки от първа необходимост,като например : поща,писма,вестници, сметки, слънчеви очила, портфейл, поща,чадър,кученце на каишка, палто и шапка закачалка аксесоари, украшения и др. [Лесен за монтаж] : Дървени притежателите на ключове лесно се прикрепя към стената с помощта на приложените отвертки,бормашини и ръководства за потребителя.Той има перфектния размер за монтаж на стена в антре, коридор, фоайе, гардероб, кал стая, кухня, пералня/спомагателни помещения, гаражи, офиси и много други. [Идеален дом декор на стени] : Създаден със стилен външен вид и многофункционални поставка за ключове с две отворени хранилища, органайзер за ключове може да се използва не само като организатор за сортиране на пощата, но и украса за вашия дом.Какъвто и да е вашият дом-непринуден стил, индустриален стил, ретро стил, модерен стил и много други. [Здрав и водоустойчив ] : Нашият органайзер за ключове е изработен от МДФ и РВ ламинат, трайни, водоустойчиви и издръжливи.Метални куки за ключове достатъчно здрав и го правят по-функционални за ежедневна употреба. [Размер и опаковане и поддръжка] : Размер : 48.4 W x 9.33 D x 23 H инча.Опаковка : 1* Дървена притежателя на ключа+1*отвертка+9*куки.Имаме една година, замяна и 7/24 за обслужване на клиенти, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние сме тук, за да ви помогне по всяко време.

Опции за продукта

Свързани продукти