.

.

Правоъгълник Осмоъгълни Гравиране Модел Реколта Ковчег За Бижута Финансирани Подарък Кутия Сандъка Пръстен Калъф с Метална Ключалка,Вграждане на Огледало в Сенн?

Правоъгълник Осмоъгълни Гравиране Модел Реколта Ковчег За Бижута Финансирани Подарък Кутия Сандъка Пръстен Калъф с Метална

BGN 38.39

Наличност
На склад

▲ Материал : миди на морския охлюв. ▲ Огледало се поставя в кутия за бижута, за да се покаже ефектът бижута многопластов начин.Това също добавя усещане за пространство в кутия за бижута. ▲ Полнотелые инкрустиран охлюви, кранове означава дълголетие, а на бор-Сонхэ Яньнянь, а елени и феникси символизират една и съща пролетта. ▲ Предната част на инкрустирована вода, красива поза, цветът не е красив, елегантен и щедър, а това означава, че съпругът и съпругата му живеят в хармония и се обичат един друг. ▲ 100% ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ : Нашият професионален екип за поддръжка на клиенти е винаги на ваше разположение, така че не чакайте повече, донеси тази кутия за бижута вкъщи и декорирайте в съблекалнята.Описание на продукта Технически характеристики : Заглавие : Пълен осмоъгълни цвете и птица Размер на кутия : около 26 см х 16 см х 11,5 см на Сцената - подарък за рожден ден, сватбен подарък, празничен подарък, приятелка, съпруга, лидер, любовник, старейшина Тегло около 2,3 кг Материал - голям лак, завийте тънък (на винт плешив, с морска мивка, светещ охлюв, пластмасова мивка риба и т.н.), ценен метал, хартия Осъществяване Списък : -1 бр. Антични ковчег за бижута Изискан дизайн - Капак кутии за бижута Капак кутии за бижута е с вградени в нея огледало, което може да покаже ефектът от носенето на бижута във всички посоки, а също и увеличаване на пространственото наслоение ковчег за бижута. - На първия етаж има не само околовръстен фланелевая слот, но и две отделения, за да си депозира по-удобно. - Вторият слой на втория слой кутии за бижута може да бъде поставен с относително големи бижута, като перлена огърлица, която може да бъде поставена с достатъчна дълбочина на пространството. - На страничната страна на кутии за бижута пълна с инкрустации.Ковчег за бижута осветен от естествена светлина, отразяващи цветен блясък. - Изискан подарък за рожден ден, ретро-колекционер, сватбени централните части, Специални поводи, годишнини.За разликата в цвят : - Антични ковчег за бижута може да съществува, може да има малка разлика в цвят за всяка партида от фабриката.Също така може да има разлика в цвят, поради факта, че на екрана на компютъра се показва по различен начин.Надявам се да ме разберете!Методи на обслужване : 1. Моля, почистете ковчеже с бижута с мека и суха кърпа. 2. Не трябва да се перат червени купчина вътре.

Опции за продукта

Свързани продукти