.

.

Посетете Arrakis Vintage Distressed Surf Dune Sci Fi 4 Layers Jewelry Organizer Box 360°Rotating Showcase Storage Organizer Пръстени, Огърлица, Гривна, Обеци Притежателя, Подарък за Момичетата Майката е Жена(Розов)

Посетете Arrakis Vintage Distressed Surf Dune Sci Fi 4 Layers Jewelry Organizer Box 360°Rotating Showcase Storage Organizer

BGN 48.72

Наличност
На склад

【 Описание на материала 】 Материал е изработен от висококачествена ABS, който е здрав и е подходящ за ежедневна употреба. 【Представяне на продукта】1.Този компактен ковчег за бижута ще се превърне в стилно допълнение към всеки туалетному маса.Може да се сменят, за да отговарят на всеки стил, а когато е затворен, той изолира прах, за да запази блясъка на вашите бижута.2. Този 4-слойная въртящата се конструкция за съхранение спестява място и може да се съхраняват повече предмети чист и подреден начин.Той е идеален за съхранение на обици, пръстени, колиета, гривни, червило, грим, ключовете от колата и други дребни принадлежности.Можете да намерите всичко бързо, и това ще отнеме малко място. 【3 D печат и огледало】Предната част на малка кутия за съхранение на бижута приема 3 D-печат, която подобрява характеристиките, модата и красотата кутии.След откриването, на задната страна на калъф за бижута е скрито огледалото, което може да се използва при носенето на бижута, е много удобно. 【 Инструкции за пране 】се Препоръчва редовно да се почистват с влажна кърпа. 【Една ЧУДЕСНА ИДЕЯ за ПОДАРЪК】Този ковчег за бижута-идеален подарък за вашата майка, приятелка, съпруга, дъщеря, съученици, колеги.Също така е добра идея за свети Валентин, подаръци за рожден ден, подаръци за Деня на майката, коледни подаръци и т.н. Стил : Modern Shape : RoundМатериал : ABS resin Color : светло розов, Размер : 4.7 x 4.7 x 5 inches Weight : 343g We винаги следвайте, опитайте се предоставят задоволителни услуги за вас, ако имате някакви въпроси относно продукта, Моля, изпратете ни електронно писмо, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Опции за продукта

Свързани продукти