.

.

CXJAY Jewellery Box Organizer Голяма Кутия За Съхранение на 6 Слоеве на 5 Кутии Двойна Странична Врата с Огледало и Ключ Организира CXJAY Нежно Колие Обици Кутии За Съхранение За Же?

CXJAY Jewellery Box Organizer Голяма Кутия За Съхранение на 6 Слоеве на 5 Кутии Двойна Странична Врата с Огледало и Ключ

BGN 298.64

Наличност
На склад

✦ [6 слоя с голям капацитет]Тази кутия CXJAY има 6 слоя и 5 чекмеджета, включително квадрати с различни размери, така че можете да поставите различни CXJAY, така че можете да използвате пространството разумно. ✦ [Спестяване на пространство] Тази преносима кутия CXJAY може внимателно да организирате CXJAY и лесно да вземат със себе си.Откакто е създаден ярък тоалетка, който пести много място и прави вашият компютър по-чист. ✦ [Фланелевая подплата] Нашата кутия CXJAY е изработена от вълнен от вътрешната страна.Той осигурява висококачествена защита на вашата скъпоценна сойки, за да се предотврати драскотини и наранявания. ✦ [Конструкция, двупосочна врата] : Отворете дръжки от двете страни на тази кутии CXJAY.Има две странични врати.Зад вратата има куки, за да се мотае колиета и платнени чанти за други малки соек. ✦ [Идеален подарък] Тази кутия CXJAY красива по цвят и е добър по какъвто и да е материал, лесно се носи с себе си.Свети Валентин, ден на благодарността, Ден на майката, Коледа, рождени дни и Нова година могат да станат прекрасен подарък за майка, съпруга, дъщеря или приятелка.Имате всички видове CXJAY?Харесвате носи часовник?Имате много красиви аксесоари?Вие се притеснявате за това, как да си CXJAY?Нашата кутия CXJAY може да отговори на вашите нужди!◆ Кутии Maximum CXJAY storage5 отговарят на вашите различни нужди в поставянето на CXJAY и преградни стени в кутии могат да бъдат отстранени.Скоростна CXJAY може да направи своя тоалетка по-спретнато, а също и защита на вашият CXJAY, така че той може да остане блестящ в продължение на дълго време.◆ Параметри : Материал : дъска с висока плътност, бреза, фланела Тегло : 9 кг / 19,8 паунда _BOS_ на Помещение включва : кутия CXJAY X 1, X ключът 1 _BOS_ Топли съвети : * Съдържа само една кутия CXJAY, а не CXJAY на картината.* Поради ръчно измерване на грешка е 0,1-0,8 см(0,03-0,3 инча), моля, обърнете се към самия размер.◆ Служба за подкрепа : * Ние предлагаме 100% връщане на парите или замяна, ако продуктът има някакви проблеми с качеството, не може да се купи с увереност.* Ние предлагаме 24-часово онлайн-обслужване на клиенти, моля, не се колебайте да ни информират, ако имате някакви въпроси.Благодаря за добрата комуникация!* Ние обещаваме да ви изпрати стоката в рамките на 24 часа, а срока за доставка е 7-20 работни дни.

Опции за продукта

Material:
high-density board, birch, flannel
Weight:
9 kg / 19.8 lbs
◆ Package include:
CXJAY box X 1, key X 1
◆ Warm tips:
* Only contains the CXJAY box, not the CXJAY in the picture. :
* Because of manual measurement, the error is 0.1-0.8cm(0.03-0.3inch), please refer to actual size. :
◆ Customer Service:
* We offer 100% Money Back or Exchange if the product has any quality issues, you can buy with confidence. :
* We offer 24 hours online customer service, please feel free to message us if you have any questions. Thanks for good communication! :
* We promises to ship within 24 hours, and the delivery time is 7-20 working days. :

Свързани продукти