.

.

Yuansr Anti-Shock Lightweight Baby Carriage,Детска количка 2 в 1 Конвертируемая Кош за Спане Количка,Лека Детска Количка за Новородено бебе до дете (цвят : бял)

Yuansr Anti-Shock Lightweight Baby Carriage,Детска количка 2 в 1 Конвертируемая Кош за Спане Количка,Лека Детска Количка

BGN 468.51

Наличност
На склад

Ако ние не можем да го поправим, ние ще ви изпратим електронна подарък карта стойност на покупката на вашия краен продукт или да го замени.Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го!Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го! ★ Ергономичен дизайн : Подходящ за бебета и деца, на външен вид изглежда много елегантен и луксозен; Анти-шок система в дози, които поглъщат предните колела, за да се предпази мозъка и тялото на бебето.Гъвкав дизайн, предното колело на 360 ° или блокирани в точната позиция. ★ Елегантна дизайнерска количка : на външен вид и мода осигуряват силно визуално въздействие.Най-високата конструкция на седалката предлага по-просторна седалка на детето, лек алуминий, устойчив и на допир е мека. ★ Други функции отговарят на вашите нужди : воланът се регулира. 360 градуса гъвкава повърхност на въртене се улесни управлението транспорт. ★ 3 D възглавница : 3 D обвивка за защита на развитие и на гърба на мозъка здрави за бебета. ★ Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Описание на продукта.Материал на рамката : алуминиева сплавприменяемый възраст : 0-3 г.■ Топло внимание!◆ Поради светлината на екрана.Това е цвят, обикновен продукт.◆ Ние вярваме, че вашата довольная усмивка-това е нашата мотивация, и ние ще направим всичко възможно, за да отговарят на вашите нужди.Ако имате въпроси за продукта, ние запазваме посланието и се връщаме в рамките на 24 часа.

Опции за продукта

Свързани продукти