.

.

JISULIFE Neck Фен, Преносим USB Акумулаторна Фен Twin Turbine , Персонален Безлопастный Окачен Носене Вентилатор с 3 Скоростни Режими, Ниско Ниво на Шум, Силен Голо Ръчно Безплат?

JISULIFE Neck Фен, Преносим USB Акумулаторна Фен Twin Turbine , Персонален Безлопастный Окачен Носене Вентилатор с 3 Скоростни

BGN 28.79

Наличност
На склад

【Двойна турбинен на шийката на фен】Преносим маточната фен JISULIFE има две турбини с всяка страна.Нека ви даде по-силен приток на въздух от други шийни фенове, и се съхранява в хладилник вас за няколко секунди.И след продължителна употреба, това не доведе до дискомфорт. 【3 режима на скорост и 60 ученици на въздуха】Преносим вентилатор има 3 режима регулируема скорост.Подходящ за повечето приложения.Предимства за по-широки изпускателните отвори 58 абитуриентски дупки ще ви осигури по-голям приток на въздух. 【Ниско ниво на шум и комфорт】Голо на шийката на вентилатора е вграден безчеткови двигатели.Осигурява по-ниско ниво на шума по време на работа.Изработен е от екологично чист ABS-материал.Удобно облекло ще остане за вас. 【Бързо зареждане и батерия 3800 mah】Този портативен дизайн на фен врата с интерфейс Type-C, и за пълно зареждане отнема само 3-4 часа.Голям капацитет на батерията ви позволява да използвате безлопастный fan в рамките на деня(3-7 часа). 【Сигурност Bladeless Design】Сравнение с традиционните почитатели на врата и други фенове на шията bladeless, JISULIFE приема по-новата конструкция на въздуховод.Шансовете са, че той зацепится за коса, много по-малко.Така че всички деца или старейшините могат да го използват.

Опции за продукта

Свързани продукти