.

.

Freiuoke 613 Връзки Honey Забавно Връзки Human hair 8A Клас Body Wave 3 Връзки Human Hair Връзки Бразилски Дева Коса Снопчета коса Удължаване на 613 Връзки (16 16 16 инча)

Freiuoke 613 Връзки Honey Забавно Връзки Human hair 8A Клас Body Wave 3 Връзки Human Hair Връзки Бразилски Дева Коса Снопчета

BGN 31.99

Наличност
На склад

【Материал на косата】 : Обемна вълна бразилски кок коса Remy,не синтетични смесени, не добри.когато, не спутывается.Мека, Гладка.Може да се използва за шивашки своята практика перука. 【Размер на косата】 : #613 Забавно,Honey Забавно.95-105 г/китка,3 връзки поръчка/8 инча-30 сантиметра, за дължина, изготвяне на косата, за да се прави, а след това да се измери. 【Freiuoke Hair Пакет】 : Може да се оправям и префасонира, колкото искате, но моля, бъдете внимателни, за да не се надвишава 150°F, в противен случай тя ще навреди на косата. 【Идеален подарък】 : Freiuoke Hair Пакет , покажете своята идеална личност за всеки повод като сватба/парти/рожден ден .Можете да използвате нашия кок коса като подарък на себе си или на своите най-добри приятели. 【Не пропускайте това】 : Супер преференциална цена.Все още сомневаешься?Просто пропуснете този ден и да чакат още една година !Бърза доставка в рамките на 1-3 дни!.Защо да изберете перука Freiuoke ?Благородна компания: Ние сме фирма с над 20 годишен опит в производство на греди коса и перуки, ние се ангажираме да предоставяме на клиентите най-доброто качество на продукти и услуги.Строг контрол на качеството: имаме много професионални фризьори, които ще тестват, всеки сноп коса, преди да изпратите.Перуки Спецификация : 1. Тип на перука : 3 връзки. 2. Цвят на косата : #613 Блондинка,Мед блондинка. 3. Къдря косата : Обемна вълна. 4. Плътност на косата : 150% Пълна плътност. 5. Материал на косата : Бразилски вирджински снопове от човешки косъм,няма химически смесени. 6. Предимство на пакета : Липсата на лепило.Лесно се носят и инсталирате .разумна защита, комплект ще продължи повече от 6 месеца.Въпроси и отговори: Q1 : Колко връзки трябва за пълен перука ? A1 : Обикновено 3 лъч е достатъчно, за да направи пълен главата.Q2 : Мога ли да завить/избледнявам перука?А2 : да Не се избелва.Можете да го направите permed .Но, моля, бъдете внимателни, за да не се надвишава 150°F, в противен случай тя ще навреди на косата.Q3 : Защо перука малко добри.когато и спутывается?А3 : Първоначалната загуба на няколко нови направления на косата-това е нормално.Косата може да стане спутанной е лесно да се предизвика сухота,прах, солена вода и така нататък, се уверете, че да измие и по-дълбоко в състояние на най-малко два пъти в седмицата.Q4 : Политика за връщане/възстановяване?А4 : Можете да се върнете към нас, ако не ви харесва нашата коса .Но не чупете опаковка.Добро напомняне : 1. Редовно измивайте и дълбоко кондиционируйте косата. 2. Не прекалявайте с превземането на корените на косата при измиване. 3. Оставете косата да изсъхне по естествен път и не го правете под жаркото слънце.

Опции за продукта

Свързани продукти