.

.

TIDEWE Гумени Неопренови Ботуши за Мъже и жени, Водоустойчиви Трайни 6 мм Неопреновый Обувки, Дъждовна Обувки Ловен Обувки Арктически открит Обувки(Ger‖)

TIDEWE Гумени Неопренови Ботуши за Мъже и жени, Водоустойчиви Трайни 6 мм Неопреновый Обувки, Дъждовна Обувки Ловен Обувки

BGN 55.99

Наличност
На склад

Изберете Размер, за да се запознаете с политиката на връщане на стоката. 【ВНИМАНИЕ】МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ТАБЛИЦАТА РАЗМЕРИ ПРЕДИ ПОКУПКАТА, ЗА ДА СТЕ СИГУРНИ, ЧЕ БОТУШИТЕ СА ПОДХОДЯЩИ ЗА ВАС.Представени размери 11-14 са предназначени за мъже. 【Водоустойчив материал】е Изработен от 100% водоустойчив CR Flex-пяна,абсорбира удара, запазва топлината и се огъват краката си при ходене. 【Keep Warm】Термостойкая изолация предотвратява изход от топлината на тялото и се връща до 90% от топлината на тялото си.Комфорт : от -4°F/-20°C до 50°F/ 10°C. 【Лесен гума неопреновый обувки】Ненадминат обувки CR flex-foam лесно и е напълно водоустойчив, в двойка с 15-банда еластична нейлоном, за краката остава максимално удобни и в екстремни условия. 【Tide We гума неопреновый обувката е 100% ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ】Моля,свържете се с нас за първи път, ако имате някакви въпроси, и ние ще бъдем много щастливи да помогне за решаване на проблемите, с които се сблъсквате.

Опции за продукта

Свързани продукти