.

.

BONOA Wood Massage Therapy Tools, Maderoterapia kit 3 in 1, Дървени Масажни Инструменти за корекция. Мадеротерапевтический набор. Антицелулитен лимфен дренаж на скулптурния набор.

BONOA Wood Massage Therapy Tools, Maderoterapia kit 3 in 1, Дървени Масажни Инструменти за корекция. Мадеротерапевтический

BGN 21.59

Наличност
На склад

????????♀️ПЪЛНА СКУЛПТУРА на ЛИЦЕТО И ТЯЛОТО : Този универсален комплект дървени терапия включва антицелулитен масажор, нож лимфодренажного масажор (дървена гуа ша) и валяк за лице.Може да се използва по цялото тяло, където фините линии, бръчки или мазнини са проблем, включително лицето, бузите, а също и бедрата, ханша, ръцете, бедрата и корема. ????БОРБАТА С ЦЕЛУЛИТА И ORANGE КОЖАТА : Този комплект е подходящ за лечение на целулита, помага за премахване на мастните натрупвания, лимфен дренаж, извайване на тялото и лицето.Помага за тонизиране и издърпайте кожата.Подобрете кръвообращението, като помага за дълбоко извежда мазнини и токсини. ????ПРЕНОСИМ : Този комплект е оборудван с индивидуална и постоянна чанта, в която може да се съхранява и транспортира своите инструменти мадеротерапии, където и да отидеш, и да ги сигурни. ????????????ЛИЧНО И ПРОФЕСИОНАЛНО ИЗПОЛЗВАНЕ на КЛАС : Този ефективен и качествен набор от maderoterapia kit (wood therapy) е често срещана в спа - салони за красота можете да използвате тези разнообразни инструменти дома си или да ги добавите в своя малък бизнес, да предоставят на клиентите си по-индивидуални възможности за оформяне на тялото. ????Чудесен УЕЛНЕС ПОДАРЪК - тези дървени масажни инструменти, опаковани в красива картонена кутия.Колекция Bonoa Therapy-това е не само задължителен предмет за собствения си режим на красотата, но и чудесен подарък за вашите близки.Назъбени колела са предназначени за излагане на подкожном ниво и мек масаж, активизирующего кръвообращението и лимфната система.Активира лимфната система.Ускорява обмяната на веществата.Се бори с целулита.Намалява размера.Намалява/се бори със задържане на вода и премахване на токсините от организма.Определя на ръцете и краката.Тонизира и стяга кожата.Еластични бедрата и задните части.Намалява подпухналостта.Успокоява кожата.Тонизира кожата.Направете така, че продуктите за грижа за кожата са работили по-добре. 100 естествено дърво.Дървесен терапия произхожда от източните страни и се практикува в продължение на много години.През 90-те години в Колумбия са подобрени инструменти за постигане на гладко покритие и са разработени уникални техники за различни видове терапия.Те също са му дали името Мадеротерапия, тъй като Madera на испански означава дърво.Мадеротерапия (Дървесна терапия) като нова, революционна техника за масаж.Тази нова техника контурирует тялото дървени инструменти за подобряване на външния вид на тялото и в момента се използва като алтернативна техника за обикновения антицеллюлитному масаж.КАКВО Е ВКЛЮЧЕНО В КОМПЛЕКТА?. 1x Сачмен масажор. 1x Формираща нож. 1x Лицето валяк (wooden нефритови валяк). 1x Основно ръководство за потребителя. 1x Памучен чанта. 1x Подарък кутия.

Опции за продукта

Свързани продукти