.

.

30 см / 12 инча, Дълги хранителни щипки от неръждаема стомана прави пинцети с Кухненски инструмент by G. S Online Store

30 см / 12 инча, Дълги хранителни щипки от неръждаема стомана прави пинцети с Кухненски инструмент by G. S Online Store

BGN 11.90

Наличност
На склад

☑ Дълги кулинарни клещи готвач, произведени от материал от неръждаема стомана, устойчив на корозия и трайно. ☑ Пинсети кухненско хранително щипца също може да се използва като маша за готвене,пинсети за барбекю,кухненски инструмент за приготвяне на ястия,пинсета за украса на торта,удължен пинсети за хранене на влечуги,дълга пинсета за занаяти и така нататък. ☑ директно пинсети с дължина 30 см е достатъчно, за събиране на торти с десертно на масата,дистрибуция на хранителни продукти,производство на бижута и други проекти. ☑ Хранителни пинцети метална корона с зъбите,който може да помогне за фиксиране на нещата по-стабилно. ☑ На помещение включва : 1 бр. х пинсети професионален кухненски (други аксесоари не са включени). ★30 см дълги хранителни щипки от неръждаема стомана прави пинцети с кухненски инструмент★ Спецификация : ▸ Материал : кухненски пинцети от неръждаема стомана ▸ Цвят : сребрист хранителни маша,както е показано на фигура ▸ Размер : approx. 30*1.3 cm /11.81"X0.51"(L*W) ✔ Дълги кулинарни клещи готвач направени изработен от неръждаема стомана, антикоррозийный и здрав. ✔ Подходящ за украса на торта,украса на съдове,изработка на модели, запояване, проверка и монтаж на лаборатории, производство на бижута, ремонт, хобита и занаяти. ✔ Тези клещи за приготвяне на храна също може да се използва за събиране на десерт, морски водорасли, суши и т.н. ✔ Материал от неръждаема стомана,лесно да се поддържат, почистват и се съхраняват. ✔ Кръст Бод Пакет включва : 1 бр. х кухня храна тонг пинцети (други аксесоари не са включени) Забележка : Моля, позволете 1-2 см грешки от ръчно измерване.Цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко на монитора на вашия компютър, тъй като монитори не е калибриран еднакво.

Опции за продукта

▸ Material:
stainless steel kitchen tweezers
▸ Color:
silver food tongs,as picture shows
▸ Size:
approx. 30*1.3cm /11.81''X0.51''(L*W)
✔ Long chef tweezers cooking tongs is made of stainless steel material, anti-corrosion and durable. :
✔ Suitable for cake decorating,dishes decorating,model making, soldering, inspection & assembly work, in laboratory, jewelry making, repairs, hobby and crafts. :
✔ This food cooking tongs also can be used for picking up dessert, seaweed, sushi, etc. :
✔ Stainless steel material,easy to hold, clean and storage. :
✔ Package included:
1pc x kitchen food tong tweezers (other accessories are not included)
Note:
Please allow 1-2cm errors due to manual measurement. :
Item color displayed in photos may be showing slightly different on your computer monitor since monitors are not calibrated same. :

Свързани продукти