.

.

Гигантски Маши за коса. Къдрене на коса сгъстяване на собствената си личност 2.2 инча големи за дълга коса, големи ролки за коса за дълга коса. Няма топлина Маши за ко?

Гигантски Маши за коса. Къдрене на коса сгъстяване на собствената си личност 2.2 инча големи за дълга коса, големи ролки

BGN 9.59

Наличност
На склад

????Комплект ролки за коса : 24 пакет ролки за коса, включително и 6 гигантски размери, 6 големи размери, 6 средни размери, 6 малки размери.Достатъчно, за да запази косата по цялата глава, дори за средно гъсти и много дълга коса.Елате с 10 скоби, за да запазите косата си на място, хайде с един гребен, за да ви помогне да разделите косата си свободно. ????Jumbo Размери : С 2,2-инчов размери jumbo, независимо от това, дали имате тънки или дебели дълга коса.Това ще ви даде големи еластични къдрици, големи вълни и пълнотата, която искате. ????Минимално изтощена коса : Препоръчва се да се използва, когато косата наполовина сухи, Изглажда къдрава в краищата.Изсушете със сешоар, сгънете краищата, оставете на време за готвене и да получите гладка, кърли краища.Направете косата си естествено гъсти и здрави. ????Обемът и изживейте скучна косата : няма нужда да се топли, защитете косата си от огъня щети.че е подходящ за тънка коса.Вълна къдрава коса, вълна воден коса, вълни на окосмяването по тялото, малки или големи.По-голямата част от прически можете да правите така, както ви харесва. ????Достъпен лукс : вместо да се харчат 5-6 часа в салона за красота, по-добре е да се носят пижами дома си и направят прическа за 30 минути.Най-достъпен начин да получите желаната прическа.Толкова, колкото искате, по един прическа на ден. ????Известната марка : ние се фокусираме върху женските изследвания на косата вече 5 години, имаме дълбоко разбиране на женските косата, големи вълни, ние се стремим да се подобри качеството на продуктите, маша за коса, за да се подобри здравината къдрава коса, можете да сте сигурни, че използвате нашите ролки за коса.

Опции за продукта

Свързани продукти