.

.

NFEGSIYA Маши За коса, Маши за коса Октопод Плойка За Коса Sleep no Heat Гъба Ютия heatless Curls Beauty Products, Accessories Bendy Flexi пръчици curl (Цвят : синьо)

NFEGSIYA Маши За коса, Маши за коса Октопод Плойка За Коса Sleep no Heat Гъба Ютия heatless Curls Beauty Products, Accessories

BGN 24.66

Наличност
На склад

НФЕГСИЯ. "Нашите маши за коса no heat hair ще ви помогнат бързо и лесно да направите красиви и естествени къдрици, за разлика от традиционните утюжков за стилизиране с топъл, тези маши, не нанасят вреда на косата, подходящ за наранени, слаби или чуплива коса.Лекота на употреба, тези спирала къдрите на косата на ролките са лесни за използване с лекота, вие може да се използва преди лягане и косата ще правят сутрин, е практично да се използват в ежедневието си.Тези ролки придават на косата обем с очарователен swirls или подпрыгиванием.Отличен вариант за домашна употреба или за използване в салон.Не е необходимо да използвате електричество, лесен за управление, удобен за улавяне, на бързо да създадете идеална форма къдрава коса.Product name : маши за коса "Октопод" curling hair band Sleep no heat sponge желязо heatless curls Features : 1. Намаляване на топлинното увреждане, избягвайте мръсна коса, предотвратите счупване и увреждане на косата, и няма да се отрази на съня по време на носене.2. Нежен начин на вълна коса. 4. Достатъчно дълга шнола за коса може да бъде здраво закрепена, е подходящ за дебели, тънки, къдрава или права коса.5. Тези модерни фиби за коса може да се използва в такива случаи, като партита, церемонии, рождени дни, банкети и ежедневни облекла.

Опции за продукта

Свързани продукти