.

.

Gind Детска Количка и Дъждобран, е Количка, Дъждобран, Полупрозрачни Прахоустойчив Бърз Демонтаж на Еластичност за Детска Количка за улици(М)

Gind Детска Количка и Дъждобран, е Количка, Дъждобран, Полупрозрачни Прахоустойчив Бърз Демонтаж на Еластичност за Детска

BGN 7.51

Наличност
На склад

[Използването]Защитете децата си от дъжд, вятър, сняг, студ и прах, а големите прозрачни прозорци отварят прекрасна гледка. [Бързо облекчава]може лесно да се отвори, бързо да се вдигне, бързо да настроите и се разглобява за удобство на родителите. [Безопасна среда]Незаменим елемент за родители, които пътуват с децата си и предоставяне на възможно най-добрите грижи в сигурна среда. [Област на приложение], Предназначени за повечето стандартни единични колички, състезателни колички и колички. [Материал PEVA]е Изработен от висококачествен материал PEVA, той притежава подходяща гъвкавост и безопасен за децата.Функция : 1. Изработен е от висококачествен материал PEVA, притежава подходяща гъвкавост и безопасен за децата.2. Защитете децата си от дъжд, вятър, сняг, студ и прах, а големите прозрачни прозорци отварят прекрасна гледка.3. Тя може лесно да се отвори, бързо да се вдигне, бързо да настроите и се разглобява за удобство на родителите.4. Проектирани, за да отговарят на повечето стандартни размери единични колички, състезателни колички и колички.5. Необходим предмет, за родителите, за да пътуват с децата си и да се осигури най-добрата грижа, в безопасна среда.Параметри : Състояние на 100% абсолютно нов Тип продукт : дъждобран за детска количка Материал : PEVA Осъществяване списък : 1 х дъждобран за детска количка Забележка : Продуктът се измерва ръчно и може да бъде грешка.Продуктът е подходящ за повечето колички на пазара, ако не, моля, купувайте с повишено внимание.Този продукт може да не е подходяща за компактни/umbelliferae колички.

Опции за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
 Stroller Rain Cover
Material:
PEVA
Package List:
1 x Stroller Rain Cover :
The product is manually measured and there might be errors. The product is suitable for most of the strollers on the market, if not, please purchase with caution. This product may not be suitable for compact/umbrella strollers. :

Свързани продукти