.

.

visesunny Bonjour Letter Леопард Grain 2 бр. Мокри Чанта с Джобове с Цип Моющаяся Множество Голям за Пътуване,Плаж,Басейн,Детска градина,Колички,Памперси,Мръсна Спортни дрехи, Мо?

visesunny Bonjour Letter Леопард Grain 2 бр. Мокри Чанта с Джобове с Цип Моющаяся Множество Голям за Пътуване,Плаж,Басейн,Детска

BGN 9.58

Наличност
На склад

Малка чанта е подходяща за някои дребни неща, като бельо, тоалетни принадлежности, чорапи и козметика.С помощта на защелкивающейся дръжки защелкивайте чанта навсякъде, където ви е нужна – на количка, пеленальном кафе или куфар.Най-добре е чудесен плат влажна пелена чанта за бебешка душа подарък!!!.9in) Плюс това, този текстилен влажна пелена чанта baby wet bag е снабден с дръжка за по-удобно носене или поставяне на чантата за пелени или количка.8 in) " мокър чанта и може да побере около 5-7 филтър памперси.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Наистина всичко в един чувал!Можете да ги използвате като влажни и сухи чанти за памперси,пътни чанти,чанти за съхранение,косметичек,чанти за пране,чанти за пране,чанти-организаторите,спортни чанти и плажни чанти.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Изпрати го! ♥Двоен джоб с цип мокра торба, един за сухи, чисти предмети, друга за влажни предмети или мръсни пелени.Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Нашият текстилен влажна пелена чанта е изработена от качествен полиестер TPU устойчив водоустойчив материал, пазете мръсни тъканни памперси в мокра тъкан детска чанта за памперси, за да ги използвате като мобилен, миризми, пеленочного кофи.В същото време той символизира оптимистично отношение и страст към живота. ***МАРКА***VISESUNNY означава осигуряване на ярка картина и стилен стил за закачане на влажни и сухи торби .

Опции за продукта

Свързани продукти