.

.

BAOSHISHAN Bulk Density Tester for Non-Металик/Металик Powder Natural Натрупване Density Meter Fluidity Тестер (with Two 5mm Stainless Steel Funnel)

BAOSHISHAN Bulk Density Tester for Non-Металик/Металик Powder Natural Натрупване Density Meter Fluidity Тестер (with Two

BGN 11.19

Наличност
На склад

[Фуния за двама материали]-Материал фуния се разделя на нержавеющую стомана и месинг.Моля, изберете в зависимост от вашите нужди.Вътрешната стена на фуния внимателно се настъргват, за да се осигури достатъчна дебелина и твърдост, за да се предотврати деформация и прекомерното износване. [Два вида дупки]-Диаметър на фунията може да изберете от 2,5 mm(3/32 инча) до 5 мм(13/64 инча). 2,5 мм е подходящ за тестване на разхода на прах и 5 мм-за тестване на ненаправен плътност на прах. [Висока точност]-Вграден ниво, за балансиране на приемник за по-точни измервания.Шасито е снабдено с регулиращи винтове, които регулират височината на повдигане за балансиране на основата. [Широката приложимост]Този тестер на дебита на потока соответствующ за прах метални тесто като алуминиев прах, прах, цирконий, powde никел; неметаллический прах като талк, каолин, калциев карбонат, прах въглища, фосфор, бруцит, калцит, волластонит, турмалин; други прахове като почва, боя. [Гаранция, една година] - Ние даваме гаранция от една година за всеки наш клиент.Ако имате някакви въпроси, ние горещо ви каним да се свържете с нас по всяко време и на всяко място, и за нас е голяма чест да ви предложи навременно и ефективно решение, в който имате нужда.Настройка на машината BAOSHISHAN : Това фуния : 25ml месинг с диаметър на фунията : 2.5 mm (за да изпитате разход на потока); 5.0 mm (за да се наслаждавате на свободна плътност) Ъгъл на тънки : 60°±0.5° цялата височина : 31cm Низкопробный диаметър : 15cm-rgb dmx Широк Прах метални приложимост : алуминиев прах, прах, цирконий, прах, никел, волфрам, прах, прах, калай, цинк на прах, на прах, молибден, магнезий на прах, на прах графит, мед, прах и други прах рядък метал, прах сплав или прах, азотен метал.Неметаллический прах : талк, каолин, калциев карбонат, въглероден прах, фосфор, бруцит, калцит, волластонит, турмалин, диамант, барит, флуорит, цеолит, карбид бора, глина, графит, кварц , гипс, бентонит, инфузорна земята, силикатни цирконий, корунд, слюда, глина, титанов диоксид. и така нататък.Други прахове грунд, бои, абразиви, покрития, добавки, катализатори, цимент, речни седименти и др Теория Видима плътност на прах се отнася до плътността, при която прах се изсипва в специален контейнер (колкото е възможно по-тихи и по-стабилна) (включително състоянието, в което въздухът се смесва между прахове и състоянието на кухини).Текучество на метален прах : изразено като времето, необходимо за преминаване на 50 г метален прах чрез стандартна фуния с определен размер на порите. 1. Начин за измерване на текучество на прах подобен на характеристиките на потока на прах в запълване на кухини.Това се отразява върху скоростта на производство и еднообразието на сгъстен детайли. 2. Когато вътрешното триене на частиците се увеличава, ги текучеството намалява. 3. Влажността и съдържанието на влага в прах ще се отрази на оборота. 4. Тази мярка се прилага за растения за производство на прахове и детайли. 5. Дребния, влажен прах не може да се измери.

Опции за продукта

Свързани продукти