.

.

Bewinner Калъф за Съхранение на PS Vita системата, Защитен Твърд Калъф за PS Vita Водоустойчив, устойчив на удари за Съхранение Чанта Пътен Калъф Чанта за PS Vita (червен)

Bewinner Калъф за Съхранение на PS Vita системата, Защитен Твърд Калъф за PS Vita Водоустойчив, устойчив на удари за Съхранение

BGN 76.88

Наличност
На склад

Мрежест джоб, в който може да се поставят всички видове аксесоари, като например кабел за данни, слушалки и т.н., изящна изработка, добро здраве, водоустойчивост и устойчивост на удар.Професионално проектирани, че да са подходящи за PS Vita.Защитава вашата конзола и аксесоари от удари, драскотини, прах.Компактен размер и с достатъчно пространство за съхранение.Лесно се носи с себе си.Описание : Този твърд калъф не само може да осигури сигурна и надеждна защита за PS Vita, но също така може да се съхраняват някои малки аксесоари, като например : зарядно, кабел, слушалки и т.н., Компактен размер, лесен за носене по време на пътуване или в движение.Характеристики : 1. Мрежест джоб, в който може да се поставят всички видове аксесоари, като например кабел за данни, слушалки и т.н. 2. Изящна изработка, добро чувство, водоустойчив и удароустойчив. 3. Професионално проектирани, че да са подходящи за PS Vita. 4. Защитава вашата конзола и аксесоари от удари, драскотини, прах. 5. Компактен размер и с достатъчно пространство за съхранение.Лесно се носи с себе си.Технически характеристики : Подходящ : за PS Vita Материал : ABS Цвят : черен, червен, син (по избор) Размер : прибл. 20 * 10 * 4 см / 7.9 * 3.9 * 1.6 Тегло : 100 г Осъществяване списък : 1 x твърд калъф Защитна чанта Само.

Опции за продукта

Свързани продукти