.

.

Goujxcy Селски Стенен Дисплей Бижута, Дървен Окачен на Притежателя Организатор на Бижута с Подвижна Ос на Гривната, срок на годност и 16 Куки за Обеци, Колиета, гривни и ?

Goujxcy Селски Стенен Дисплей Бижута, Дървен Окачен на Притежателя Организатор на Бижута с Подвижна Ос на Гривната, срок

BGN 44.96

Наличност
На склад

ДОБАВЕТЕ ХУДОЖЕСТВЕНА СВЕТКАВИЦА : Когато здрав дървен материал павловнии в селски кафяв/бял/кафяв цвят ще се срещне с твърда сребърна железопътна мрежа, какво ще се случи?Нашата очарователна стенен мрежест органайзер за бижута—привлекателна гледка за подправка на вашата стая.СПЕСТЕТЕ ВРЕМЕ И ОБЪРКВАНЕ : дръжте си гривни, колиета, пръстени и обеци внимателни в ред, за избягване на заплитането им и щети!Не се колебайте да се купуват този стенен органайзер за бижута от дърво.ДОСТАТЪЧНО ПРОСТРАНСТВО ЗА СЪХРАНЕНИЕ : Тази селски бижутериен организатор е 16 хромированных метални куки "S" форма за съхранение на огърлици и пръстени, метална решетка за по-лесно захващане на куката и мотающихся обици, 1 дървена подвижна прът за съхранение на гривни, гривни и часовници.Рафт за съхранение на лака за нокти, на етерични масла и парфюми.ПЕРФЕКТЕН РАЗМЕР : Предназначени за монтаж на стената в спалнята, килера или банята. 17,5" x 10" с 2,2" рафт и 16 куки за съхранение.ЛЕСЕН МОНТАЖ : винтове за монтиране на стена и анкеры са включени в комплекта за доставка за лесна и бърза инсталация.Спецификации : 1. Материал на рамката : Павловния Дърво 2. Цвят : кафяв/черен/бял 3. Размери : (17, 5x3, 0x10)" / (44, 3x7, 6x25, 5)см(Д х Ш х В)Помещение включва : 1 х стенни поставка за бижута.

Опции за продукта

Свързани продукти