.

.

ZSM Кутия за съхранение на 2 бр. Пластмасови Кутии за съхранение на Бижута Регулируема Контейнер Подходящ за Мъниста Кутия за Обеци Домашни Бижута Правоъгълник Орга?

ZSM Кутия за съхранение на 2 бр. Пластмасови Кутии за съхранение на Бижута Регулируема Контейнер Подходящ за Мъниста Кутия

BGN 31.25

Наличност
На склад

Планът започва да тече от датата на закупуване.Повреждане на продукта, причинени от злополуки, петна, прекъсвания и почивки на покрити от първия ден.Счупване и повреди на продукта са покрити от гаранцията на производителя.Няма допълнителни разходи за ремонт - всички подробности, работна сила и доставка са включени в цената.Прост процес на подаване на искове - подайте иск по всяко време 24/7 чрез мобилно приложение, онлайн или по телефона.Правила по всяко време, пълно връщане на парите в рамките на първите 30 дни.Можете да прехвърляте с подаръци.За трайно и дългосрочно използване.Размер : прибл. 15x15x12, 8 см/ 5, 9x5, 9x5, 04 инча (Д*Ш*В).Лесен за носене преносима с дръжка.Сменяеми пластмасови плочи за гъвкави разделители.Идеален за съхранение и организация на мъниста, находки, бижута, занаяти, скъпоценни камъни и други дребни елементи.Кръст Бод Пакет : 2*кутия за храненияпожалуйста, свържете се с мен, ако имате някакви въпроси.

Опции за продукта

Свързани продукти