.

.

Запястный влияние топка, Тренажор за горната част на ръцете, Самозапускающийся Центробежен топка, за костите и мускулите на ръката и китката (цвят : черен)

Запястный влияние топка, Тренажор за горната част на ръцете, Самозапускающийся Центробежен топка, за костите и мускулите

BGN 12.96

Наличност
На склад

☞[Ръчна мощност, без източник на захранване] : Завъртане на китката си взаимодейства с въртене вътре в центъра на сфера, а съвместната центробежная сила осигурява работа на центъра на сфера с висока скорост. ☞[Защита на каишка на китката, преносимост и сигурност] : Носете специална каишка за китката, когато го използвате, за да се предотврати прекомерно усилие от вылетания от основната ставка, която е по-безопасно. ☞[Променлива скорост на светлината, цветни вас] : Топката китката със скоростта на вътрешната скорост на ядрото, ще се превърне в ярък и пъстър, ще се чувствате цветен ритъм, ще увеличи удоволствието от фитнес. ☞[Полезно за здравето] : Ефективно възстановява болка в китката и увеличава силата на пръстите, китките, дланите, предмишниците и раменете.Може да се използва като добър инструмент за тренировка мускулите на ръцете и възстановяване, за да помогне на фитнес на хората или хората следоперативни възстановяване за целенасочена тренировка!. ☞[Применимая спортна тренировка] Подходяща за каране на велосипед, оздравителен масаж, баскетбол, риболов, джогинг, разходки и къмпинг, фитнес и други видове спорт с топка и т.н. - Протяга ръка на отворената част нагоре, вземете края на въжето и бързо дръпнете я нагоре.Ако всичко е направено правилно, топката ще започне да се върти.Дръжте китката любимите си ръка и да започне да върти ръце и запястьями, опитвайки се стабилизира ръце, за да се ускори жироскоп, докато той не достигне желаната скорост.Продължавам да се използва до пълното завършване.- Това е забавно, това е работа за ръцете, китките, раменете, ръцете, бицепс, разминочных упражнения, след това скално катерене, голф, баскетбол и така нататък.- Освен това, ако дълго ползвате компютър или да играете на пиано, може да се играе от 15 до 20 минути на ден, и вашите ръце ще се чувстват по-малко болезнени.- Power ball toy hand grip подобрител; ръчно устройство за облекчаване на стреса-анти-стрес и безпокойство, с led подсветка, деца, тийнейджъри, студенти и възрастни☞ ☞Спецификация : Име на продукта : Китката Ball Product обвивка : поликарбонат силикагельproduct ядро : цинк сплав Подходящ за : фитнес ентусиасти, ☞ ☞ Опаковка : Китката топка*1, каишка за китката ☞ ☞ Как да използвате : 1. Кликнете големи пръсти на двете ръце в посока на стрелката центъра на света, докато съпротива не ще е голямо и център на света не може да се търкаля.2. Бързо освобождаване на ядрото на топката големи пръсти на двете ръце и завъртете топката с ръка 3. Усещайки, че обхватът се върти, сваляйте топката от ляво на дясно в кръг, бавно да се върти запястный топката, а скоростта може да бъде увеличена с помощта на инерцията☞ ☞Услуги : 1. Ако имате нужда от повече стилове, моля, кликнете други наши продукти, за да намерите желания от вас стил.2. Ако имате някакви въпроси преди или след покупката, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Опции за продукта

Product Name:
Wrist Ball
Product shell:
polycarbonate silica gel
Product core:
zinc alloy
Suitable for:
fitness enthusiasts
☞☞Packing :
Wrist ball*1, Wrist strap
☞☞ How to use:
1. Push the thumbs of both hands in the direction of the arrow of the center of the ball until the resistance is large and the center of the ball cannot roll. :
2. Quickly release the core of the ball with the thumbs of both hands, and turn the ball by the hand :
3. After feeling the sphere rotates, swing the ball from left to right in a circle-like way to slowly rotate the wrist ball, and the speed can be increased with the inertia :
☞☞Service:
1. If you need more styles, please click our other products to find the style you want. :
2. If you have any questions before or after your purchase, please do not hesitate to contact us. :

Свързани продукти