.

.

XXCCHH Мода Настолни Декорации и Творчески Ключ за Съхранение на Верандата Смола Украса Кукли Светлина Луксозна Всекидневна с масичка за кафе за Съхранение Декораци?

XXCCHH Мода Настолни Декорации и Творчески Ключ за Съхранение на Верандата Смола Украса Кукли Светлина Луксозна Всекидневна

BGN 22.16

Наличност
На склад

Привлекателна нещо, което може да се сложи на работната маса, етажерка за книги, прозорец, витрина в хола, спалнята, коридора, кухнята или където пожелаете. 1. Творчески влезте през вратата, за да влезе в коридора, декорации за дома и мебели за журнального масата в хола. 2. Модерен стил е особено подходящ за домашни сцени, като например антре, кабинет, телевизионен шкаф, спалня и т.н., Незабавно повишаване на класа на семейството. 3. Малки подаръци и големи ходове-това е не само украса, но и гали благословения за тези, които се грижат и за тези, които се интересуват. 4. Изящни декорации и творчески незабавно засилват вкуса и стила на домашен интериор.Независимо от това, какъв домашен стил и пространство, може да се комбинира с творчески дизайн.Най-добрият предмет за разкрасяване на вашата маса и стая.Повишете увереността си и интерес към писмото.1. Моля, проверете размера, преди да купите.Поради ръчно измерване може да възникне грешка в 0-5 виж 2. С изключение на предмети, различни от занаятите в снимките на продукта.3. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете.4. Посочените данни са само за справка, размер се измерва ръчно, всяка променлива може да се различават, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.5. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.

Опции за продукта

Свързани продукти