.

.

Чаша контейнер за прах, Опаковка на сухо мляко голям капацитет Лек практичен за професионална употреба за хранене на детето с общо предназначение за пътуване(син)

Чаша контейнер за прах, Опаковка на сухо мляко голям капацитет Лек практичен за професионална употреба за хранене на детето

BGN 6.71

Наличност
На склад

Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го!Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го!Тази опаковка е специално проектиран, за да улесни храненето на бебето, когато вие и вашето дете да пътува.Малък обем и по-голям капацитет, той може да побере три предварително отмеренных сухи млечни смеси вътре.Приема висококачествени материали PP, безопасен и безвреден, не съдържа никакви вредни вещества.Кутия за сухо мляко е добра херметичност, и вие няма да се притеснявате за това, че сухо мляко вътре ще стане влажен.Лек и портативен, можете лесно да го сложи в чантата, така че можете да го използвате по всяко време.Функция : 1. Тази опаковка е специално проектиран, за да улесни храненето на бебето, когато вие и вашето дете да пътува.2. Малък обем и по-голям капацитет, той може да побере три предварително измерени сухи млечни смеси вътре.3. Приема висококачествени материали PP, безопасен и безвреден, не съдържа вредни вещества.4. Кутия за сухо мляко е добра херметичност, и вие няма да се притеснявате за това, че сухо мляко вътре става влажна.5. Лек и портативен, можете лесно да го сложи в чантата, така че можете да го използвате по всяко време.Начин на приложение : Преди първата употреба и след всяка употреба, моля, внимателно изплакнете с чиста вода и подсушете вода на проветриво и хладно място.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Диспенсер за сухо мляко Материал : ррразмер : Approx.9x7x6 см / 3.5 x 2.8 x 2.4 in Product Основна информация : Добра херметичност, не е лесно да бъде мокра; да се постави сухо мляко, необходимо за 3 път, в същото време, 3 двойни слой от материала на външния слой могат да се използват самостоятелно, използване на прозрачни материали позволява лесно да потвърди броя на сухо мляко в кутия.Чист и гигиеничный, красив и лесен за използване.Списък с пакети : 1 x Cover1 x Вътрешната чашка1 x Външна чашкапримечание : Поставете продукта във вряща вода и се вари около 3 минути.Продължителното кипене може да доведе до деформация и висока температурна устойчивост не трябва да надвишава 120 ℃.

Опции за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
 Milk Powder Dispenser
Material:
PP
Size:
Approx.9 x 7 x 6cm / 3.5 x 2.8 x 2.4in
Product Basic Information:
Good airtightness, not easy to be damp; can put the milk powder required for 3 times at the same time, 3 double layers of material, the outer layer can be used independently, the use of transparent materials can easily confirm the amount of milk powder in the box. Clean and hygienic, beautiful and easy to use.
Package List:
1 x Cover1 x Inner Cup :
1 x Outer Cup :
Place the product in boiling water and boil for about 3 minutes. Long‑term boiling may cause deformation, and the high temperature resistance should not exceed 120 ℃. :

Свързани продукти