.

.

Boyuan 16.8 V Безжична Конопатка Пистолет, Капельная Двойна Тръба Люлката на Конопатка Пистолет за Стандартни Конопаток, Лепила, Силикон и Лепило, 5.2 AH Акумулаторна Коно?

Boyuan 16.8 V Безжична Конопатка Пистолет, Капельная Двойна Тръба Люлката на Конопатка Пистолет за Стандартни Конопаток,

BGN 74.00

Наличност
На склад

[Ефективно разсейване на топлината]Ефективно разсейване на топлината, ефективно предпазва от изгаряне на машината.Безстепенно прехвърляне на регулиране на скоростта, единни жаден, може лесно да се контролира скоростта в зависимост от нуждите, може също да изберете да играете, когато се настрои. [Бутон самоблокирующегося ключа с led подсветка]Превключвател, управляващ функция задействане на спусъка.Размер на блесна, а дизайнът е бързо, удобно и лесно клеится. [Удебелена гумена буферна нажимная детайл]Гумена защитно детайл може да увеличи буфер, подобряване на срока на експлоатация на накрайник за управляваща щанга и вътрешната съоръжения.Автоматично връщане към нарушават машини, спрете автоматичното връщане към нарушават машини и обратно, за да се предотврати изтичане на капки лепило. [Ергономичен дизайн], Предназначени за плавна и точна доставка на материали,той е лесен за употреба и дава отлични резултати.Дръжката е изработена от ергономични ABS - пластмаса, което е удобно при продължителна употреба. [Широко приложение]е Подходяща за балкон врати и прозорци,баня и отвори за климатизация.Идеален за конопатки, запълване, уплътняване и изолиране на малки пропуски.

Опции за продукта

Свързани продукти