.

.

Много дебел матрак цилиндър. Дишаща naka алтернативна перина. Матрак цилиндър с дебелина 2 сантиметра. Подходящ за матраци с дълбочина до 18 инча (пълен)

Много дебел матрак цилиндър. Дишаща naka алтернативна перина. Матрак цилиндър с дебелина 2 сантиметра. Подходящ за матраци

BGN 26.39

Наличност
На склад

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ : Ние упаковываем нашия topper във вакуумна торба и препоръчваме на клиентите след отваряне подредете матрак цилиндър за няколко дни, за да го върне към нормална дебелина.В най-висока СТЕПЕН на ПЛЮШЕНО мече : Преобразите своя обикновен матрак с помощта на луксозен наволочного наматрасника Great Bay Home.Благодарение на подобен на облак нежен дизайн на кутия бод ще откриете, че спи по-здраво и никога не искам да ставам от леглото.ДИШАЩА КАЧЕСТВЕНА КОНСТРУКЦИЯ : Пълна алтернатива на пух, който има мека и еластична усещането на истинско гъши и патешко пух, без пера и негативни странични ефекти за страдащите от алергии.ПРОИЗВЕДЕНО В РАЗМЕРА, се Разтяга, за да съответства на дълбоко матрака до 18 инча. 50% повече пълнеж от тези на други уплътнители на пазара.Ватиран бод за предотвратяване на отклонение от плънката.Пълен (54 инча Ш х 75 см Д).ЛЕСНА ПОДДРЪЖКА : Машинно пране (изсушаване в пералната машина, бързо изтриване) на здрав и издръжлив.

Опции за продукта

Свързани продукти