.

.

Матрак цилиндър Капак Queen Size Охлаждащ матрак цилиндър Калъфка за възглавница Памук Горния Слой с Полиэфирным Пълнител Ватиран Вграден Матрак, Протектор 8-21 Дълбок ?

Матрак цилиндър Капак Queen Size Охлаждащ матрак цилиндър Калъфка за възглавница Памук Горния Слой с Полиэфирным Пълнител

BGN 31.99

Наличност
На склад

【Queen Size матрак цилиндър】Получите правилния размер за вашето легло.Кралицата : 60 Х 80". 8"-21" Дълбок джоб Оборудвана стил кърпи-Той е оборудвана дизайн в стила на своята практика с ластик, за по-добро прилепване на матрака,360°колела околния корпус,нескользящий,свободно да се върти.дайте да висококачествен сън всяка нощ. 【Премия материал 】100% памук горната повърхност на покритието ви предлага квинтэссенцию качество и необычайного комфорт.Пълнител от алтернативен влакна 3 D Down ще добави по-голяма мекота на вашето твердому матрака.Долният слой е от 100% микрофибър отлично заобикаля вашия матрак и го предпазва. 【Дишаща и издръжлива】Хлопчатобумажный матрак цилиндър с горната повърхност ще ви представим повече усещане за охлаждане.Памучен плат има добър влагопоглощением и топлоизолация, което може да ви даде гарантиран сън.Нашата изключителна изработка и значително увеличава дълголетие, което ще ви позволи да се наслаждавате на вашите наматрасниками години напред. 【Лесно поддържане на чистотата на】Машинно пране на подложката в студена вода за крехката града, след това на сушене на въздуха или сушене в перална машина на слаб огън всичко, което е необходимо, за да колодку свеж и чист.вакуум опаковка, за да се запази свеж и да го предпази от външните елементи на прах, влага.След откриването предлагаме за бързо пух за съживяване на оригиналния таван пэда. 【Гаранция】на Удовлетвореността на клиентите е наш основен приоритет.Ние сме много уверени в качеството и уюта на нашия продукт, който ви предлагаме удовлетворение!Ако по някаква причина решите, че този матрак цилиндър не е за вас, моля не се колебайте да се свържете с нас.Опитайте с нашия продукт, и тя ще ви харесат.

Опции за продукта

Свързани продукти