.

.

Безкрайност Додекахедрон - Творчески и Хладен Безкраен Додекахедрон Цвят на Изкуството Лампи , USB Изискан Цвят на Изкуството Лампи Украса на Интериора на Нощно Пар?

Безкрайност Додекахедрон - Творчески и Хладен Безкраен Додекахедрон Цвят на Изкуството Лампи , USB Изискан Цвят на Изкуството

BGN 6.39

Наличност
На склад

✨【Геометричен дизайн Dodecahedron Art Lamp】 : Концепцията за дизайна на лампата идва от научно-фантастичен пространство.Уникална форма обслужва, вградена в сложни led линия, очертава сложно и съвършено спиральное пространство, което му придава много художествена форма.Фантастични светлинни ефекти ще превърне вашата стая в един футуристичен свят. ✨【Цветна функция за затъмняване】 : Тя може да регулира различни цветове, стимулира креативността и въображението на децата, а също и да създаваме щастлива и сладка атмосфера за двойки. ✨【Cool Desktop Decoration Light】 : Това е интересна настолна лампа може да се използва като нощни лампи за възрастни и деца, както и декоративни светлини/светлини на детска стая/светлини за партита/светлини за декорация на хола/светлини на атмосферата на мечтите си и т.н. Избор на декорация, осветление за дома, хол, спалня, детска стая, прикроватной нощни шкафчета, офис и други настолни бижута!. ✨【Идеален подарък】 : Цветни, 3 D спирала ефект ви дава чувството на безкрайното пространство или на научната фантастика.Може да се използва като чудесен подарък за деца и възрастни, подаръци за рожден ден, коледа, коледни подаръци, подаръци за дамите/бебета/деца/момчета/момичета. ✨【 Честита Нова година ! 】 : ОТСТЪПКА 80 %!Безплатна доставка !! 100% Гаранция за качество-Ако имате някакви въпроси или предложения относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас.Купи с увереност !.Описание : с помощта на уникалните свойства на светлината, той дава възможност на зрителя усещане за вглядывания в безкрайна бездна геометрия и цветове.Напълно се контролира с помощта на включения безжичен контролер, а осветлението се обновява в реално време, както и бъдещи актуализации разширяват възможностите на вашето устройство с помощта на допълнителни режима на осветление и интеграции.Ние го използвали във фестивалната йога-палатка, фонов осветление за музиканти, свято място за медитация и нашата собствена 6-метрова колокольной палатка, и той изглежда страхотно.Ако имате голяма, просторна къща, то това е идеалният избор за вас.Геометрия : Додекахедрон Материал : пластмаса + метал Размер : 20 см*20 см.*20 см. Съдържа : 1x Художествена лампа.

Опции за продукта

Свързани продукти