.

.

2 БР. Led нощна светлина Кръг от Здрач до Зори Сензор Японски Традиционен Царски Син Геометричен Пуговичный Модел Штекерный лека нощ за Антре,Спалня, Детска Стая, Кух?

2 БР. Led нощна светлина Кръг от Здрач до Зори Сензор Японски Традиционен Царски Син Геометричен Пуговичный Модел Штекерный

BGN 12.78

Наличност
На склад

✔[Автоматичен прекъсвач светлина] : Този продукт е светлочувствителен сензор, който може точно да се идентифицират светлина в околната среда.Той автоматично даде светлина, когато светлината не е достатъчна и автоматично изключва светлината, когато светлината е достатъчно. ✔[Добра светлина] : 50 мм*50 мм*45 мм, мека светлина, не е твърде ярък или твърде тъмен, подходящ за вас, за да се събудя през нощта, без да се налага включване на светлините, за да се събуди на други, че може да отговори на вашите изисквания за ночному визия. ✔[Елегантно бижу] : За разлика от други нощни лампи, този квадрат нощна светлина, отпечатани с изискани модели, които могат да се отразят на нощта, а също и да играе добра роля украса в дома в рамките на деня.Това е по-изящно и при нас има много модели, за да избирате. ✔[Лесен монтаж] : просто го включете във всеки стандартен контакт, можете да го използвате навсякъде, където той ви е нужен в помещението.Лека нощ, разположен апартамент на стената, излъчващи бяла дифузна светлина, а неговите престъпления конструкцията на щепсела не блокира втора розетка на стената. ✔[Обърнете внимание на безопасността] : Моля, поставяйте щепсела само в проветриво устройство, не докосвайте покрывалу легла и не използвайте стенни контакти с отворени материали.Не използвайте с удлинителями. ✔Light up the night Solve всички проблеми "не се вижда в тъмното"!Никога не се притеснявайте за това, че не виждате пътя, когато ставам през нощта!Нощно по-интимен, за да ви придружи през нощта.✔Всички контакти са отключени лека нощ, разположен апартамент на стената, и неговите престъпления конструкцията на щепсела не ще блокира втора контакта на стената, за да се гарантира, че гнездото по-долу не ще бъде блокиран.✔автоматичен превключвател на Нашите led нощни лампи, снабдени с датчици за разсеяна светлина, така че не е нужно да се напомня, за да изключите тези светлини сутрин.Той се включва автоматично, когато светлината става тъмно, и се изключва, когато светлината става все по-ярка✔Подходящ за множество среди за лека нощ идеален за антре, баня, спалня, кухня, всекидневна, детска, детска стая или на всяко друго място, където имате нужда от допълнителна светлина.✔Забележка : поради редица фактори, като например осветление и настройки на монитора на компютъра, изображението на обекта могат да имат малка разлика в цвета.Цвят на обекта, за да надделее.✔Сервизно обслужване : Ако не сте 100% доволни от получения продукт, моля, информирайте ни навреме, и ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогне да се справим с това възможно най-скоро.Ако можете да споделите с нас решение, което вас най-много са доволни, ние ще бъдем много благодарни и ще се разберем с него възможно най-скоро, в съответствие с очакваното решение.

Опции за продукта

Свързани продукти