.

.

QYZHCP LED Cube Light Stool, USB Outdoor Home Decoration Lighting Детска Нощна спалня - Промяна на цвета на 16 RGB Color 4 Brightness Mood Light (размер : 606060cm)

QYZHCP LED Cube Light Stool, USB Outdoor Home Decoration Lighting Детска Нощна спалня - Промяна на цвета на 16 RGB Color

BGN 16.56

Наличност
На склад

★ Led кубовете от играчка полиетилен и топлоустойчива светодиоди за защита на очите безопасно позволяват на децата прегръдка на леглото или прегръдка, като осигурява успокояващ мека светлина, за да помогне да спите по-добре.Много голям е размерът може да се използва като уникална табуретка или нощното шкафче, без да се притеснявате за това, че тя изкриви под налягане. ★ Безопасен за употреба - бисфенол А и безоловен, без топлинна светодиода, безопасен и хладен на пипане или със себе си.Меко осветление помага да бъде спокоен, спокоен и комфортен преди лягане.Идеалната детска нощна лампа. ★ Няколко ефекта - Регулируема цвят RGB яркост, режим на светкавицата и скорост, гъвкави, за да отговарят на различни нужди, добавете ефекти към вашата страна / събитие. ★ Безжично управление - дистанционно управление, за да промените всичко - легнете на своя стол / диван / легло, за да се насладите на този.Лекота на използване.Работа на акумулаторни батерии - едната батерия може да бъде достатъчно за 8-10 часа, без да го поставите цялото време, няма да се налага често да се зарежда и неограничена преносимост. ★ Намерете любимите си цветове, с точната яркост, режим на промяна на цвета и правилната скорост, преследване от 16 нюанси и 4 светлинни ефекти с помощта на инфрачервено дистанционно управление.

Опции за продукта

Свързани продукти