.

.

Homyl Акумулаторна Сензор за Движение лека нощ за Детски Стаи, Топло Бяло Led Активен Движение Настолна Лампа за Детска Стая, Спалня, Кухня Стълбище Коридор - Touch 3 Цвята

Homyl Акумулаторна Сензор за Движение лека нощ за Детски Стаи, Топло Бяло Led Активен Движение Настолна Лампа за Детска

BGN 75.28

Наличност
На склад

* Вградена светлина и спортен датчик за нощна светлина с детектор на движение в автоматичен режим, когато в стаята е ярка, той автоматично ще се изключи, не е необходимо ръчно да отворите, в тъмна стая, сензор разпознава движение, автоматично светва. * Високоефективни led лампи и висококачествена литиева батерия, икономията на енергия и безпроблемно избор. * 350rotation, титуляр на лампата може да се върти за регулиране на осветеност, за да отговарят на изискванията към осветлението на няколко дестинации. * Лесен и елегантен външен вид се приема дизайн, отразяващи и диша светлина, които няма да дразни очите, когато светлината се включи през нощта, и прост дизайн може да се интегрира в различни стилове за декорация. * Малък и семпъл дизайн, магнитен метод за настройка ви позволява да поставите сензор за движение нощни лампи там, където той ви е необходим, например, спални, детски стаи, проходите, коридорите и стълбите и т.н.Описание : - Лесен и елегантен външен вид се приема дизайн, отразяващи и диша светлина, които няма да дразни очите, когато светлината се включи през нощта, и прост дизайн може да се интегрира в различни стилове за декорация. - Вградена светлина и спортен сензор детектор за движение night light, в автоматичен режим, когато в стаята е ярка, той автоматично ще се изключи, не е необходимо ръчно да отворите, в тъмна стая, сензор разпознава движение, автоматично светва. - Малък и семпъл дизайн, магнитен метод за настройка ви позволява да поставите сензор за движение нощни лампи там, където той ви е необходим, например, спални, детски стаи, проходите, коридорите и стълбите и т.н. - Високоефективни led лампи и висококачествена литиева батерия, икономията на енергия и безпроблемно избор.-Въртене на 350°, на притежателя на лампата може да се върти за регулиране на осветеност, за да отговарят на изискванията към осветлението в няколко посоки.Спецификация : - Материал : пластмаса Размер : 171x44mm/6.73x1.73inch Package включва : 1 бр нощен свет1 бр дистанционно управления2 бр Залепваща лента1 бр USB кабель1 бр инструкцияпримечание : 1. Моля, позволете малко грешки от ръчно измерване.2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.3. Пожелавам ви прекрасни покупки Онлайн!Изберете всичко, което ви е необходимо, в нашия магазин.Вие ще имате приятно изживяване за пазаруване и да получите качествени продукти и услуги, съответстващи на политиката на компанията.

Опции за продукта

- Material:
Plastic
- Size:
171x44mm/6.73x1.73inch
Package Includes:
1 Piece Night Light :
1 Piece Remote Control :
2 Pieces Adhesive Tape :
1 Piece USB Cable :
1 Piece Instructions :
1. Please allow slightly error due to manual measurement. :
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :
3. Wish you a wonderful on-line shopping! :
Choose all you need in our store. You will have a nice purchase experience and get quality products and service corresponding to the policy of . :

Свързани продукти