.

.

Дървен държач за Нож от Нож Блок Щанд Ножове, полици За Съхранение на Багажник Организатор Скрит нож Калъф Кухненски аксесоари от Бамбук (Цвят : B)

Дървен държач за Нож от Нож Блок Щанд Ножове, полици За Съхранение на Багажник Организатор Скрит нож Калъф Кухненски аксесоари

BGN 23.50

Наличност
На склад

- Произведен от висококачествен бамбук, стабилна и сигурна в употреба. - С 5 стаи, може да се използва за съхранение на ножове. - Други стаи в страната за съхранение на други кухненски принадлежности, като пръчици за хранене, лъжичка и ножици. - 2 различни дизайна. - Срокът за доставка е 15-25 дни, ако все още не можете да получите поръчката си в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас.Параметри : Материал : бамбук, Размери : както е показано Тегло : 675 g(A);730 g(B)Цвят : както е показано Опаковка в пакет : 1*Държач за нож Забележка : Този продукт съдържа само държач за нож и не съдържа нищо друго.Поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цвят на този елемент, може да се различават малко от изображението.Поради различни методи за ръчно измерване, моля, нека малко по-различни размери.

Опции за продукта

Material:
Bamboo
Size:
As shown
Weight:
675g(A);730g(B)
Color:
As shown
Package included:
1*Knife Holder
This product only contains the knife holder and does not contain anything else. :
Due to the difference in lighting and screen settings, the color of this item may be slightly different from the picture. :
Due to different manual measurement methods, please allow slightly different sizes. :

Свързани продукти